Paddon nélkül indul a 2019-es szezon a Hyundainál

Paddon nélkül indul a 2019-es szezon a Hyundainál

MEGOSZTÁS
Fotó: Hyundai Motorsport

Paddon nélkül indul a 2019-es szezon a Hyundainál

Hayden Paddon nem indul a FIA WRC futamain 2019-ben. Az ok prózai. Sebastien Loeb két éves leigazolása után elfogytak az új-zélandi pilóta lehetőségei.

Hayden Paddon: Nem találtunk olyan megoldási lehetőséget, amely mindkét fél számára működőképes lehetett volna. Számomra a Hyundai volt az egyetlen reális cél a következő szezonra, más márka, ülése nem vonzz. Az utóbbi hónapokban nagyon „nehéz” volt a légkör, sok vita zajlott a háttérben., több olyan dolgot is felvetettünk, amelyek nem, vagy csak részben teljesültek. Tegnap tudomásomra jutott Sebastien Loeb szerződtetése, ami után mindössze egy futamot is ajánlottak a számomra [Neste Oil Rally Finland], ami nem lehetőség a számomra. Természetesen nagyon csalódott vagyok , de ugyanakkor el kell, hogy fogadjam a profi sport valóságát. Büszkék vagyunk arra, amit eddig elértünk és emelt fővel fogadjuk a döntést.

Paddon kiválásával pont kerülhet valamennyi spekuláció részére, amelyek arról szóltak, hogy Andreas Mikkelsen nem fog teljes szezont futni Thierry Neuville mellett. Loeb és Sordo a harmadik i20 Coupe WRC-t fogják, majd megosztani egymás között hat, illetve  nyolc futamon.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ