Királynő a jobb egyben!

Királynő a jobb egyben!

MEGOSZTÁS

SZK_1

2016. július 28.
Királynő a jobb egyben!

Navigátort cserélt ifjabb Tóth János. A hétszeres bajnok mellett nem „egy Szőke”, hanem egy csinos barna ült csütörtökön a jobb oldali ülésben, és a pilóta szerint az illata is jobb volt, mint állandó navigátorának.

Na de a viccet félretéve: a Magyarország szépe választás győztese, Gelencsér Tímea ülhetett be a hétszeres abszolút bajnok mellé egy rövidke teszt erejéig a Fehérvár-rali előtt.

„Rettentő nagy adrenalin-löketet kaptam, egy hétig biztosan nem kell kávét innom. Talán az lepett meg a legjobban, hogy milyen biztonságos egy ilyen raliautó: a fiúk elmagyarázták a bukócső, az automata porral oltó funkcióját, de megnyugtattak, hogy ezeket nem fogjuk használni. Elképesztő volt, hogy János milyen magabiztosan tudja vezetni ezt a Peugeot-t – én már rég fékeztem volna a kanyarok előtt, amikor ő még mindig állt a gázon. János nagyon profi, s bár eddig még nem ültem versenyautóban, azt hiszem, a legjobb mellett kezdtem el” – nyilatkozta Gelencsér Tímea, aki maga is nagy szerelmese a technikai sportoknak, gokartozik, robogózik, és imád autót vezetni.

A navigátorülésbe azonban nem vágyik, mert a kacskaringós utakon muszáj felfelé néznie, hogy ne legyen rossz vége a dolognak.

„Timi vagány csaj, nagyon jól érezte magát az autóban. Először azt hittem, hogy fél, mert végigsikította az út elejét, de aztán mondta, hogy nyomjam csak a gázt, mert bírja a gyűrődést. Örülök, hogy tetszett neki a rali és a teszt” – tette hozzá a Peugeot Total Hungária Rallye Team pilótája, ifjabb Tóth, akinek a hét végi Fehérvár-ralin azért az eddigiekhez hasonlóan Szőke Tamás diktálja majd az itinert.

SZK_2 SZK_3_ SZK_4

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ