Újabb R5-ös Fabia a Korda Racingnél

Újabb R5-ös Fabia a Korda Racingnél

MEGOSZTÁS

Tovább gyarapodott a Korda Racing versenyautó flottája, a csapat augusztus utolsó napjaiban vehette át a Skoda Motorsportnál harmadik R5-ösért, egy Skoda Fabiát, melynek bemutatkozására csak néhány napot kell várni.

Napjaink egyik legsikeresebb versenyautója nem ismeretlen a csapat számára, hiszen az első fecske még 2016-ban megérkezett a csapat főhadiszállására, melyet azóta már egy Hyundai i20 R5 is követett majd 2018 augusztusának utolsó napjaiban immár a harmadik R5-ös autó is elfoglalta a helyét a csapat műhelyében.

„Vadonatúj autóval bővült csapatunk, ez már negyedik R5-ös autónk szűk két éven belül és a harmadik Skodánk!” – jelentette be a hírt Korda Erik. „Az elmúlt két évben elég jól megismertük a Fabiát, és mondhatom megszerettük, de mégis izgatottan vártuk, hogy megérkezzen hozzánk csapatunk legújabb tagja! Az új autónk érkezésének célja, hogy a jövőben egy modellre összpontosítsunk, két egyforma autót minden szempontból egyszerűbb fenntartani. Jelenleg ugyan három R5-ös autó áll a műhelybe, de egyelőre nem tervezzük, hogy három autót versenyeztessünk, így fájó szívvel, de megválunk a Hyundaitól. Sok szép emléket őrzünk az i20-asról, de mindent összevetve a Skoda mellett tettük le a voksunkat.”

A vadonatúj autónak és magyar publikumnak nem kell sokat várnia az új szerzemény bemutatkozásra, hiszen a csapat már a hétvégén megmutatja a nagyérdeműnek. „Egy kicsit változtatunk a felálláson. Az eddig a magyar bajnokságban csapatunk Hyundai i20-asával versenyző Velenczei Ádám és Szedő Csaba Ózdon is Skodával száll harcba a bajnokság hajrájában, csakúgy, mint a Veszprémben futamgyőzelmet arató Kazár Miklós és Tóth Zsolt. Ádámék a verseny előtt egy egésznapos teszten kezdhetik meg az ismerkedést a Skodával, bízunk benne, hogy hamar meg tudnak majd barátkozni ők is a Fabiával és a hétvégén a dobogós helyeket ostromolják.”

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, Stravia Kft, Ecowian Környezetbarát Tisztítószerek, ENEOS Motorolaj – Szakál-Met-Al Kft., HERTZ – Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Euroaszfalt Kft., Betonútépítő, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, Inwatech Kft, Nógrádker Zrt., RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, K-P-K TransCoop Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, Industrial Electro Service Kft, Szirt Bau Kft, Doktor Természet Kft, Steinerbrunner Győző, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Pápai Beton Kft, Travel 4 You, Csősz Trans Kft, Hyundai WIA, Origo CNC, Eftech Kft, Lead Design, Wimmer Trans Kft, L&L Trans Kft, Inter Cars, Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft.

  1. augusztus 28.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ