Toni Bou nem vesz részt a budapesti vb-n! – X-Trial

Toni Bou nem vesz részt a budapesti vb-n! – X-Trial

MEGOSZTÁS

Sajnálatos módon Toni Bou nem vesz részt az utolsó állomáson kiújult hátsérülése miatt.

Az újonnan koronázott 2018-as X-Trial világbajnok, Toni Bou (Repsol Montesa Honda) három törött csigolyájának folyamatos tüneteitől szenved, és március 29-én nem tud részt venni az X-Trial Budapesten.

Toni Bou
Toni Bou

Bou, aki hihetetlen erőfeszítéseket tett a Párizsban való részvételre, és elnyerte a 2018-as bajnoki címet. Miután megnyerte a nyitófordulót, a másodikban súlyosbodott a fizikai állapota, és az orvosokkal együtt a sérülést követő hetekben is figyelemmel kísérik a teljes felépülését.

“A párizsi forduló után , az állapotomat rosszabbnak láttam, mint előtte. Ráadásul az orvosok ragaszkodtak ahhoz, hogy inkább pihenésre van szükségem , mintsem a gerincemelésre, mivel megpróbálok teljes mértékben felépülni a sérülésből. Nagyon sajnálom, hogy nem tudok Budapesten versenyezni, de nincs más választásom!” – Mesélte szomorúan a tizenkétszeres világbajnok.

Alexandre Ferrer
Alexandre Ferrer

A francia Alexandre Ferrer (Sherco)  helyettesíti a Bou-ot Budapesten. Harmadik helyezést ért el Montpellierben és Párizsban tartott forduló után,  összesen négy ponttal rendelkezik.

Írta: Háfra Zsolt
fotók:x-trial.com

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ