Szórakozás a tradicionális rally pályán

Szórakozás a tradicionális rally pályán

MEGOSZTÁS

lcs_kazar_2016_002

Vendég navigátorokkal teljesítette a hétvégi Villámszer Kazár Rallye Sprint versenyt Lajosházi Csaba, aki az ausztriai Rally Trophy versenyek mellett szinte állandó résztvevője az északi MARB futamoknak is.

 

Csabi egyik partnere volt a verseny névadó szponzora, így előre eltervezett autóztatással telt a hétvége. A három körből az elsőben Csabi a párjával, Fodor Mónikával versenyzett, akivel megpróbálta összerakni a napot fejben, hogy a következő vendégeknek maximális szórakozás legyen Kazár fel és le is. A második körben a névadó szponzor által hirdetett facebookos játék nyertese Oravecz Ádámmal kapta meg a J1-es ülést, míg a harmadik körben a Villámszer Kft képviseletében Németh Gáboré lett az ülés.

 

Takács Gábor ezúttal sem maradt ki a navigátori szerepkörből, hiszen Kocsomba Karcsival a Subarut mozgatták meg, legfőképp a nézők szórakoztatása céljából.

 

„Ez egy tradicionális pálya, és én még sosem mentem rajta korábban, ezért nekem is teljes új volt minden. Ettől függetlenül nagyon jól szórakoztunk egész hétvégén” – kezdte a hétvége értékelését Lajosházi Csaba.

 

Az autó jól működött, a legénység két kisebb problémával találkozott a hétvégén. Az egyik a melegnek köszönhető, hogy mintha kevesebb lóerő állna rendelkezésre, a másik pedig a futómű felpuhulása, de a szervizcsapat újra kitett megáért és beállította azt.

 

A folytatásban július végén következne az ART következő futama, amit Csabiék egy hazai versenyre cseréltek le. „Ausztriában kihagyjuk a következő versenyt, mert összesen 50 kilométer a versenytáv és ezért nem szeretnénk ennyit utazni. A helyére választottunk egy hazai versenyt, a következő északi Marb futamot, a Mátrakeresztes Rally Sprintet” – zárta a beszélgetést Lajosházi Csaba.

 

A csapat együttműködő partnerei: Varrival Kft., Tekt Kft., Villámszer Kft., Kovács méréstechnika Kft., Kövi Ép-Vill Kft., Tion Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ