Rovanperä nyerte a szakaszt és vezeti a futamot is! – SS4

Rovanperä nyerte a szakaszt és vezeti a futamot is! – SS4

MEGOSZTÁS
Kalle Rovanperä (FIN) Jonne Halttunen (FIN) Of team TOYOTA GAZOO RACING WRT are seen performing during the World Rally Championship Central European in Passau, Germany on 25th October, 2023 // Jaanus Ree / Red Bull Content Pool // SI202310253238 // Usage for editorial use only //

Neuville rontott az egyik kereszteződésben, Rovanperä klasszis teljesítménnyel nyerte a szakaszt és vette át a futam összetett jének az első helyét. A felni törött Ogier a szakasz céljában csak annyit nyilatkozott, hogy elveszítette a motivációját.

Rovanperä: “Nem volt olyan könnyű itt felvenni a tempót. Azt az infót kaptuk, hogy ez még vizesebb lesz, mint az első, így azt hiszem, sok helyen egy kicsit túl óvatos voltam.”

Neuville: “A körülmények nagyon-nagyon trükkösek. Rosszak a látási viszonyok, és a gyorsasági szakaszon egy kicsit elvesztettük az autót. Elmondhatom, hogy ilyen sebességnél a sok meglepetéssel együtt nagyon veszélyes.”

Lappi: “Minden rendben. Úgy értem, az biztos, hogy biztonságban kell lenned. Sok sár jön a levágásokból, így nem tudsz úgy elköteleződni, ahogy szeretnél, de ha tudod, hogy van egy “levágásgátló”, akkor meg tudod csinálni. Ez csak egyensúlyozás a két megközelítés között.

Evans: “Csak egy kicsit óvatos voltam szerintem, ennyi az egész.”

Tänak: “Próbálkozom, de kifogytunk a lehetőségekből. Nincsenek eszközök, hogy vizes beállítást tegyünk erre az autóra, így vezethetetlen a számomra. Egyáltalán nem megbocsátó, hosszú nap lesz a mai.”

1. Rovanperä/Halttunen – Toyota GR Yaris Rally1 25:51.8
2. Neuville/Wydaeghe – Hyundai i20 N Rally1 +18.1
3. Lappi/Ferm – Hyundai i20 N Rally1 +19.6
4. Evans/Martin – Toyota GR Yaris Rally1 +22.8
5. Tänak/Järveoja – Ford Puma Rally1 +28.4
6. Katsuta/Johnston – Toyota GR Yaris Rally1 +48.9
7. Suninen/Markkula – Hyundai i20 N Rally1 +52.7
8. Loubet/Veillas – Ford Puma Rally1 +53.8

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ