Rajtol az Italian Baja

Rajtol az Italian Baja

MEGOSZTÁS

Hétvégén rendezik a jubileumi 25. Italian Baja-t. A olasz világkupa futamon egy magyar egység is részt vesz, Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal egy side by side géppel vág neki a megmérettetésnek.

Csütörtökön még nem indult be a küzdelem, ennek ellenére természetesen nem unatkoztak a GarZone Events Team-nél. Garamvölgyi Zoli küldött nekünk rövid beszámolót a helyszínről:

„Kis késéssel ugyan, de megérkezett az egész csapat, jó idő van és a hangulatra sem lehet panasz. A regisztráción felvettünk minden szükséges belépőt és a verseny matricákat, valamint elfoglaltuk a helyünket a szervizparkban, karöltve a többi T3-as csapattal.

Csütörtök délelőtt lezajlott az adminisztratív és gépátvétel, bátran mondhatom, ilyen zökkenőmentes dolgunk még az életben nem volt. Az autót beraktuk a parc fermébe, este ünnepi vacsorán vettünk részt, pénteken pedig már el is rajtolunk!” – összegzett a rutinos pilóta.

A verseny egyetlen hazai résztvevője nem titkoltan dobogós helyezésért indul harcba, mi pedig rendszeresen beszámolunk majd a verseny alakulásáról.

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ