Raid of the Champions – A Laller Racing Dakar Team is elrajtolt

Raid of the Champions – A Laller Racing Dakar Team is elrajtolt

MEGOSZTÁS

Három rövid etappal kezdetét vette a Raid of the Champions, a Tereprali Országos Bajnokság zárófutama. A motoros mezőnyben természetesen ott van a Laller Racing Dakar Team is, méghozzá bajnoki esélyekkel.

Mind Horváth Lajosnak, mind Kárpáti Péternek megvan még az esélye, hogy az utolsó, döntő fordulóban elhódítsa a bajnoki címet. Ennek ellenére rivalizálás nem tapasztalható, csapatmunka annál inkább:

„Imádok itt menni, a nagy bajnokok által koptatott vörös katlanban húzni a gázt, köszönjük Garamvölgyi Zoltán szervezőnek, hogy ismét behozta a versenyt erre az ikónikus helyszínre. A tegnapi szakaszok rövidek, de intenzívek voltak, én személy szerint nagyon élveztem a kijelölt nyomvonalat. A nap folyamán kisebb elektronikus hibákkal küszködtünk, de aztán sikerült egyenesbe jönni. Az igazi verseny csak ma kezdődik, ahol két-két rövidebb és hosszabb penzum vár ránk, kíváncsian várom.” – mondta el Horváth Lajos „Laller”.

Kárpáti Pétert nem hátráltatták problémák, a rövid etapok alatt is gyorsan visszarázódott a megszokott kerékvágásba:

„Nekem nem tetszett annyira a katlan, viszont a külső pálya igazán dinamikus, élvezetes volt. Technikai problémák nem hátráltattak, és én sem kapkodtam. Ma indul az igazi harc, ahol igyekszem koncentrált maradni, és minden tőlem telhetőt megtenni a minél jobb szereplésért. Azt hiszem, az egész csapat nevében bátran mondhatom, hogy örülünk a rekord létszámnak, és a sok motorosnak is. Remek referencia ismét nagy mezőnyben megméretni magam!” – összegezte gondolatait Péter.

A Raid of the Champions mai szakasz eredményeit ezen a linken tudjátok élőben követni.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ