Nagyon tetszik az irány, amerre elindultunk! – Gerencsér Dávid

Nagyon tetszik az irány, amerre elindultunk! – Gerencsér Dávid

MEGOSZTÁS

#101 Gerencsér Dávid
S1600 – Suzuki Swift S1600
Slovakiaring

Nagyon tetszik az irány, amerre elindultunk!

Az embert és technikát próbáló szezonnyitó szlovákiai futamon Gerencsér Dávid legjobb magyarként a harmadik helyet érte el kategóriájában a Slovakiaringen. A késő alkatrészek ellenére a tavalyi CEZ kategóriabajnok szerint jó irányba tart az egyre jobban összeérik a technika és a pilóta egysége. 

Gerencsér Dávid: Nagyon nehéz versenyhétvége volt a slovakiaringi.  A pálya színvonala folyamatosan romlott. Ezt csak tovább nehezítette, hogy sajnos nem készültek el az új gátlóink a versenyre, így kénytelenek voltunk a régieket használnunk, ami nagyon
megnehezítették a dolgunkat. Ezen kívül nagyon rangos mezőny állt össze a Slovakiaringen, több cseh és egyéb külföldi versenyző is tiszteletét tette, nagyon jó technikákkal.

Úgy érzem , hogy a kocsi, a téli  felkészülés alatt nagyon jól összeállt, amire szinte az első pillanatban rátaláltam, így nem voltak ismerkedési problémáink egymással. Nagyon tetszik az irány, amerre elindultunk! Azt remélem, hogy meg tudjuk majd tartani ezt az irányt és előrébb is tudunk majd lépni.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ