Mélyvízben

Mélyvízben

MEGOSZTÁS

Első Mikulás Rallye-ját, egyben első murvás versenyét teljesítheti hétvégén a Zachár Máté – Zachár László páros a Lada 2107-tel.

A páros korábban Rallye3-as és Rallye2-es versenyeken indult, most ezt a Mikulás Rallye-t a szórakozásnak és a biztos célba érésnek szentelik.

„Erdélyi Gyuri fertőzött meg a rallye-val a korábbi években, ezért döntöttünk úgy, építünk egy Ladát, amivel először a tavalyi Szilveszter Rallye-n vettünk részt. Az idei évben indultunk két Rallye3-as versenyen és a szomorú Miskolc Rallye-n futottunk elő a Rallye2-es mezőny előtt” – kezdte a beszélgetést Zachár Máté.

Murvás versenyen még nem indultak, de felkészülve várják a hétvégi veszprémi versenyt.

„A miskolci salakpályán mentünk először nem aszfalton, de ilyen murván még soha nem versenyeztünk, ezért is döntöttünk a Mikulás Rallye mellett, hogy kipróbáljuk magunkat, ez a talaj típus hogyan fekszik nekünk” – tette hozzá Máté.

A meghívásos mezőnyt erősítik, és öten vannak a H6-os kategóriában, ahol biztosan jó csatára számíthatnak.

„Szeretnénk magunkat jól érezni és szeretnénk beérni a célba, ezt a két célt tűztük ki a hétvégére. Természetesen nézegetni fogjuk az időket is, hiszen jövőre már Rallye2-ben szeretnénk menni” – zárta a beszélgetést Zachár Máté.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., IEJ Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., E&O Transz Kft., NK-Gép Kft., Ak Steel Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Lubricants Hungary Kft., Prior Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Bios Kft., Twolex Kft., Centrum Oil Kft., Festék szertár Kft., Festék Mester Kft., Centrum logisztika Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő – és Légtechnikai Kft., Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., Sprintcamion Zrt., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Dr. Kam

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ