Matics Ózdon és az év végén is dobogón

Matics Ózdon és az év végén is dobogón

MEGOSZTÁS
  1. november 6.

Matics Mihály–Zejda Viki, Mitsubishi Lancer Evo IX

Ózd Rali

1s0a4183

Matics Ózdon és az év végén is dobogón

 

Hatalmas hajrával, az utolsó két gyorsasági szakaszon két pozíciót javítva a 3-as géposztály második helyét szerezte meg, Matics Mihály és Zejda Viki az Ózd Ralin, ahol az erőgyorsaságin is másodikok lettek. A Mitsubishi Lancer Evo IX-essel versenyző páros ezzel a bajnokság harmadik helyén végzett (amelyet az MNASZ még hivatalosan nem erősített meg).

1s0a4016

„Nem kezdődött valami jól a versenye, mert a harmadik gyorsaságin összerántottunk egy bal első defektet – mondta Matics. – Addig nagyon jól ment minden, hat és fél másodperc előnnyel vezettük a kategóriánkat. Nyolc kilométert mentünk defekttel, több mint egy percet veszítettünk és a negyedik helyre estünk vissza.

Innen a dobogó volt a célunk, egy perc hátrányt Balogh Janival szemben lehetetlenség ledolgozni. Rohantunk egész nap, volt egy-két necces helyzetünk, de semmi komoly. A Mecsek Rali után ide Ózdra is át tudtam hozni a kis versenyek laza hangulatát és nagyon felszabadultan, gyorsan tudtunk menni.

img_0259

Két gyorsaságival a vége előtt jöttünk fel a harmadik helyre, az utolsó szakaszon pedig a másodikra. Az erőgyorsaságin egy tizeddel kaptunk ki Balogh Janitól.

Talán jól is jött a defekt az elején, mert ha nincs, akkor biztosan versenyezni akartam volna az első helyért, amibe még egy takaró lehetősége is benne lett volna.

img_0260

Mondanom sem kell, hogy nagyon elégedett vagyok ezzel a második helyezéssel. A szezon nem indult túl jól a számunkra, de az utolsó két versenyen meg tudtuk mutatni, mire vagyunk képesek. A bajnokság harmadik helye egy ilyen szezonkezdet után szintén nagyon jó eredmény. Hamarabb kellett volna az Hankook Eb-s gumijaira váltani, de ezt is megtanultuk. Remélem, jövőre ott folyatatjuk, ahol az idén abbahagytuk.

 

Red Ribbon Team együttműködő partnerei:

Sepi Trans Kft., Rother.hu Kft., Ferme Kft., Formance Kft., Molnár Zoltán e.v., NBT Capital Kft., Agro-Clean Kft., Unitranscoop Kft., Unitranscoop Logistic Kft., Onlinet Kft, Combit számítástechnikai Zrt., Frituspecial Kft., Reményi Károly e.v., CargoPlaza Kft., Hidvégi László e.v. Autófényező, ACJ.SK, Gasztransz Kft., Garancia-Sped Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ