Lorenzóval lenne újra világbajnok a Ducati

Lorenzóval lenne újra világbajnok a Ducati

MEGOSZTÁS

Casey Stoner 2007-es vb-címének megismétlését várják a spanyol motorostól

Lorenzóval lenne újra világbajnok a Ducati

Nagy tervekkel vág neki az idei Moto GP-szezonnak a Ducati. Claudio Domenicalli, a bolognai gyártó vezérigazgatója szerint Jorge Lorenzo lehet a garancia arra, hogy a csapat 2007 után ismét visszatér a csúcsra. B. M. L. – Forrás: Ducatti

Nagyon úgy tűnik, hogy a Ducati a régi fényében tündökölhet ismételten. Leigazolták a korábban öt vb-címet szerző Jorge Lorenzót a csapatnál már tavaly is versenyző Andrea Dovizioso csapattársának, és abban bíznak, hogy tíz év után újra világbajnoki címet szerezhetnek a Moto GP-ben. Akkor az ausztrál Casey Stoner lett világbajnok, majd évekig tartó visszaesés után tavaly tudtak újra futamot nyerni. A királykategória egyik legnagyobb sztárjának érkezésével újra mernek a csapatnál nagyot álmodni.

– Úgy vélem, mostanra váltunk ismét olyan érett csapattá, hogy Lorenzo hozzánk igazoljon. Jorgénak fantasztikus képességei vannak, és bízom abban, hogy rövid időn belül hozzá tud szokni a motorunkhoz, és versenyképes párost alkotnak majd. Mindent megteszünk azért, hogy jól érezze magát nálunk, az igényei szerint állítjuk be a motort, és már a katari idénynyitón a győzelem megszerzése lesz a célunk. Nem titok, tíz év után a világbajnoki címet is szeretnénk újra megszerezni – jelentette ki Claudio Domenicalli, a Ducati vezérigazgatója.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ