A lehető legjobb idény után Wieszt Jankó jövőre nem indul…

A lehető legjobb idény után Wieszt Jankó jövőre nem indul…

MEGOSZTÁS

img_0138

Wieszt Jankó
#2, Supercar
Skoda Fabia
Nyirád, Rallycross OB

Máriapócsi kiesését követően Jankó a Supercar kategória összetettjének negyedik helyére esett vissza. Jankó nem titkolt céllal vágott neki a nyirádi szezonzárónak, mint hogy visszahódítsa a bajnoki második pozíciót.

img_9190

Wieszt Jankó:

Úgy érkeztünk Nyirádra, hogy a bajnoki végeredményt tekintve második, harmadik, vagy negyedik helyen végezhetünk, ezek voltak a lehetőségeink, attól függően hogy a végén, hogy adja ki. Végül a legjobb eredménnyel zártunk.

img_9498

Hogy is mondjam… szombaton valahogy nem találtam a formámat. Az idők nem mutattak semmi rosszat, hiszen megvolt a legjobb köridő, de fejben nem tudtam úgy összerakni, ahogy szerettem volna. A rajtoknál is inkább behátráltam és biztosra mentem.

img_9643

Vasárnap egy másik nap kezdődött! A rajtoknál odatettem magam, a negyedik helyről eljöttem elsőnek. Jól mentek a dolgok!

Az előfutamok után már meg volt a harmadik hely. Ez hozott magával egy kis megnyugvást a számomra. Utána már csak a második hely lebegett a szemem előtt.

img_0125

Egy biztosat szerettem volna menni, annak függvényében, hogy [Kárai] Tomi három ponttal volt mögöttem és azt kellett fejben összeraknom. hogy mire kell figyelnem, hogy az év végi második hely meglegyen a bajnokságban Ez össze is jött. Nem erőltettem semmit. Szépen bejöttem [Harsányi] Zoli mögött másodikként. Úgy gondolom, hogy a lehető legjobb idényt sikerült teljesítenünk.

img_0108

Jövőre pedig, ha minden úgy alakul ahogy jelenleg, akkor nem fogok rajthoz állni. Ha esetleg valami, vagy valaki mellénk pártolna és úgy alakul akkor pedig nyilván szívesen mennék továbbra is .

img_9227

– matezsoltee –

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ