Látják a fejlődést

Látják a fejlődést

MEGOSZTÁS

 

Az Iseum Raliról Jánosa Ákos és Brunekker Árpád kupákkal távozott. Sikerült a kategória 2. és az abszolút 3. helyen végezniük az idei első murvás versenyen. Örülnek az eredménynek, de remélik lesz még lehetőségük előrébb végezni.

 

„Már jobb eredményt értünk el, de még mindig nem vagyok elégedett. Mindenki szeretne első lenni, és nagyon nehéz megmondani egy-egy verseny előtt, hogy kinek kedvez a szerencse, ki mennyire teszi oda magát. Úgy néz ki jelenleg többen is pályázunk a Mixi utáni helyekre, mert ő most nagyon elhúzott. Igaz, még elvileg négy verseny van, ahol lehet bizonyítani, de nem lesz egyszerű a dobogóra állni. Természetesen örülünk a szombathelyi teljesítményünknek, mert látjuk a fejlődést. Ebben a mezőnyben a kategória 2. és abszolút 3. helyen végezni azért nem rossz, csak hát többet vártunk magunktól, mivel murván jobban szeretünk menni, és általában jobban is teljesítünk. Az viszont biztató, hogy a miskolci futamhoz képest rengeteget gyorsultunk. Lassan hozni kellene azokat az eredményeket, melyeket az autó bír, ha nem is Fehérváron, de Veszprémben már igen. Érdekes a jelenlegi felállás, élvezetes csaták fognak még kialakulni, és nem igazán lehet megmondani, hogy ki, mikor, hol végez majd. Nagyon nehéz, mert maximálisan kellene teljesíteni, viszont hibamentesen. Egy apró kicsúszás, és vége a sztorinak, olyan hátrányba kerülhet az ember. A pályák amúgy tetszettek, semmi gond nem volt velük. Árpi is belakta a kocsit, élvezte a tempót és a versenyt” – mondta Ákos.

 

 

„Nekem nagyon szimpatikus volt a kocsi és verseny is. Amit én kitaláltam magamnak, azt teljesítettük, sőt még egy icipicit fölül is múltuk magunkat. Jó kis autó a Peugeot, van benne erő és kényelmesen elfértem benne. Átmegy mindenen, szépen dolgozik. A pályák olyanok voltak, amit én egy murva versenytől elvárok. Kicsit hosszúnak tűnt a négy nap, de elég pörgős volt, sőt az etapokra kicsit kevés idő maradt, de meg lehetett csinálni. A mezőny nagyon kemény, Mixi ügyesen autózik, de a többiek is okozhatnak bármikor meglepetést. Ettől ilyen érdekes ez az egész autóversenyzés. Most is annyit tudok mondani, mint az előző években, hogy minél jobban ráfeszül az ember, annál rosszabb. Élvezni kell a versenyzést, és hagyni, hogy jöjjenek az eredmények. Két emberes melóról beszélünk, egy pilótáról és egy navigátorról, ahol mindkettő szerepe és felelőssége nagy. Rengeteg munkát kell befektetni, ezért én nagyon örülök, hogy kupákkal távozhattunk és szép eredményt értünk el, úgy, hogy közben fantasztikusan éreztem magam – nyilatkozta Árpi.

 

Reklámpartnereink:

Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; D Safety Engineering & Consulting Kft. – Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás; Aluschlosser Kft. – Alumínium nyílászáró szerkezetek gyártása; Gyopár 2000 Kft. – Fémmegmunkálás; Artiger Kft. – Töltőállomás üzemeltetés; Bánka Transport – Közúti árufuvarozás; Mazzini Csomagolástechnika; Kamiker Kft. Nyomda; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, – Tűz, – Környezet, – Védelmi Kft.; TÉTÉNY – KER – Épületgépészet, Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Luxor-Szinter Kft. – Porfestés-Szemcseszórás; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem; VIA-NORTONIA KFT. – Építőipari kivitelezés; ECS HUNGARY KFT. – Építőipari kivitelezés; Branko Pénzügyi és Számviteli Kft.; Soft Consulting Hungary Zrt. – BaBér bérügyviteli programrendszer; Várkörnyéke Kft. – Építőipari kivitelezés; V-System Tam – Informatika; HK Trans Kft- Ömlesztett áruszállítás; HSC Motor Kft – Mezőgazdasági Gépberendezések; Lakandi Bt. – Építőipar és Ingatlanforgalmazás;

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Peremicki István

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ