Laller a homokozóban

Laller a homokozóban

MEGOSZTÁS

Pénteken délután az Adrenalin Kupa első szakaszával hivatalosan is elrajtolt a Tereprali Országos Bajnokság/I.O.B.C. (International Open Baja Cup) sorozata, közte a motoros mezőnnyel. A kétkerekűeknek és quadosoknak egy 50 kilométeres mért szakasszal indult a móka.

A nevezők között természetesen Horváth Lajos „Laller” neve is ott szerepel, a váci Dakarosnak remek lehetőséget biztosít a homokos talaj a felkészülésre a Morocco Desert Challange előtt.

„A mai prológ igencsak komoly volt, több mint 50 kilométeren keresztül harcoltunk a homokkal. A helyiek szerint időtlen idők óta nem esett csapadék, így helyenként 60-70 cm mély is volt az áldás. Én ennek nagyon örülök, mert keresve sem találhattam volna jobb edzőterepet a sivatagi kalandom előtt.

A versenyben csak saját magamra figyelek, nem üldözöm a többieket, számomra a legfontosabb, hogy visszaszokjak a Dakaros KTM-re, valamint természetesen szeretném jól érezni magam. A holnapi adag 200 kilométer, így bőven lesz lehetőségem megtapasztalni, mi is vár rám áprilisban.” – zárta mondandóját Laller.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ