Át kell mindenen nyomni

Át kell mindenen nyomni

MEGOSZTÁS

Jánosa Ákos mellé visszatér a Szombathely Ralin Brunekker Árpi, aki izgatottan várja, hogy beülhessen ismét a jobb egybe. Árpi nyomon követte az eseményeket, míg nem versenyzett, de bízik benne, hogy murván még mindig ügyesek.

 

„Elvi síkon ma minden megérkezik a murva szetthez. Ezért a hivatalos teszten fogjuk már csak elvégezni és kipróbálni a beállításokat. Mivel a pályákról nem igazán tudunk semmit, mindenki próbál tippelni, találgatni. Most nincs videó nézés, majd ott derül ki, hogy hol fogunk autózni. Megpróbálunk a négy pályabejárási lehetőségből egy olyan itinert írni, ami nem túl bonyolult, mert javarészt inkább improvizálni kell a murván. A Rali Katlan valószínűleg marad, de, hogy lesz-e benne valami turpisság vagy sem, ki tudja. A két ugratóból egyet be is vállalnék, a másodikat, mert fel vagyok készülve egy új lökhárítóval – nevet Áki. A teszten meglátjuk, hogy mennyit bír a futóműve murván. A Citroenben jól éreztem magam ezeken a pályákon, szerintem ezzel sem lesz gond. Kicsit még tapogatózunk, de nagyon vártuk már a zúzottköves pályákat. Talán jobban fogjuk érezni, mint az aszfaltot. A féktávokra és az adott kanyarok kigyorsítására kell majd figyelni, hogy ne veszítsünk másodperceket. Ha érezni fogom, hogy jó az autó, elfér mindenhol és meg is áll, ahol kell, akkor nagy baj nem lesz. Reményeink szerint most is valahol az ötödik helyen tudunk majd menni Árpival, aki most ül be először a Peugeot-ba – nyilatkozta Ákos.”

 

 

„Kíváncsian várom, hogy milyen lesz a Peugeot, mert még nem ültem benne. Számomra teljesen új lesz ez a felállás és remélem kényelmesen el fogok benne férni. A teszten bemutatkozunk egymásnak az autóval. A mezőny nagyon kemény, mert azért nyomon követtem a csatákat a távolból is, de eddig ügyesnek bizonyultunk murván. Ákos próbált felkészíteni, hogy ott kell lenni és iszonyatosan nyomni kell a gázt, nincs idő lazsálásra. Mindenki ugyanazokkal az esélyekkel indul, sőt most még a pályákkal sem vagyunk tisztában. Érdekes verseny áll előttünk az tuti. Nem tudom milyen a futóműve, de a kis C2 nagyon szeretett ugratni, lehet ez is akarja majd. Én megpróbálok helyt állni, mert jó lenne kupával távozni, még ha a legkisebbel, akkor is. Az abszolút ötben mindenképpen ott kellene lennünk, és nem lenne nagy baj, ha be tudnánk préselni magunkat az első háromba kategóriában. Ez persze nem egyszerű feladat, de bízunk benne, hogy oda lehet férni. Az időjárás nagyon kiszámíthatatlan. Készülünk a porra és a sárra egyaránt – mondta Árpi.

 

 

Reklámpartnereink:

Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; D Safety Engineering & Consulting Kft. – Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás; Aluschlosser Kft. – Alumínium nyílászáró szerkezetek gyártása; Gyopár 2000 Kft. – Fémmegmunkálás; Artiger Kft. – Töltőállomás üzemeltetés; Bánka Transport – Közúti árufuvarozás; Mazzini Csomagolástechnika; Kamiker Kft. Nyomda; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, – Tűz, – Környezet, – Védelmi Kft.; TÉTÉNY – KER – Épületgépészet, Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Luxor-Szinter Kft. – Porfestés-Szemcseszórás; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem; VIA-NORTONIA KFT. – Építőipari kivitelezés; ECS HUNGARY KFT. – Építőipari kivitelezés; Branko Pénzügyi és Számviteli Kft.; Soft Consulting Hungary Zrt. – BaBér bérügyviteli programrendszer; Várkörnyéke Kft. – Építőipari kivitelezés; V-System Tam – Informatika; HK Trans Kft- Ömlesztett áruszállítás; HSC Motor Kft – Mezőgazdasági Gépberendezések; Lakandi Bt. – Építőipar és Ingatlanforgalmazás;

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: matezsoltee /rvo.hu

MEGOSZTÁS
Előző cikkAgyban is ott lesznek
Következő cikkIrány a murva

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ