Kecskés Bence számára Valenciában kezdődik a 2023-as szezon

Kecskés Bence számára Valenciában kezdődik a 2023-as szezon

MEGOSZTÁS

Hétvégén kerül megrendezésre a spanyol kupasorozat nyitóversenye Valenciában, amelyen a HUMDA Academy fiatal motorosa, Kecskés Bence az MDR Competition Team színeiben egy Yamaha YZF R6 nyergében.

Bence március végén már egy két napos teszten edzett ezen a versenypályán a 600 ccm-es motorjával, akkor rengeteget fejlődött és frissítette  pályaismeretét is. Sajnos a szeszélyes hazai időjárás nem volt kegyes a motorosokhoz az év első hónapjaiban… Ennek ellenére minden tőle telhetőt megtett a fiatal tehetség. A versenyt megelőző héten már Spanyolországban tartózkodik, ahol kispályás és flat track edzéseken vesz részt.

„Mivel ez az első verseny, ezért hatalmas izgalom és egyben kíváncsiság is tombol bennem. Az előzetes nevezési lista alapján egy színvonalas és népes mezőny áll majd rajthoz az egyik kedvenc pályámon, Valenciában. Ugyanakkor a papírforma és a valóság nem mindig fedi egymást, ezért várhatóan csak az időmérő edzésen rajzolódnak ki a tényleges erőviszonyok”- összegzett Kecskés Bence.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ