Kazár Miklós: „Vadonatúj Skodával támadunk!”

Kazár Miklós: „Vadonatúj Skodával támadunk!”

MEGOSZTÁS

 

A Pro Racers duója az Ózd Rallye előtt már tesztelte a most érkezett versenyautóját, amiben minden fejlesztés a legújabb, így kizárólag a győzelem érdekli a párost

Kazár Miklós: „Vadonatúj Skodával támadunk!”

 Alig várta már a majd kéthónapos nyári szünet végét Kazár Miklós: a Pro Racers pilótája navigátorával, Tóth Zsolttal a lehető legjobb hangulatban vág majd neki a hétvégi Ózd Rallye-nak. Egyrészt továbbra is élen áll a quadosok országos bajnokságában, másrészt egy nulla kilométeres, a lehető legújabb fejlesztésekkel ellátott Skoda Fabia R5-össel állhatnak rajthoz. Kazárék a lehető legjobb szereplés érdekében már tesztelték is az autót, és bíznak abban, hogy sikerül átmenteniük a Veszprémben látott formájukat.

Majdnem két hónappal ezelőtt Veszprémben végleg sikerült hegymenetbe kapcsolnia a 2018-as Magyar Rallye Bajnokságban Kazár Miklósnak és navigátorának, Tóth Zsoltnak. A Pro Racers kettőse ugyanis immár nemcsak szakaszokat nyert, illetve abszolútban dobogóra állhatott idén, hanem a Királynék városában megrendezett versenyt meg is nyerte, ezzel visszahozva a reményt az abszolút bajnoki cím megszerzésére. Kazár már ezen a hétvégén bizonyítaná, hogy nem a véletlen műve volt a Veszprém Rallye-n aratott győzelme, és a vadonatúj, tökéletesen felszerelt Skoda Fabia R5-össel az Ózd Rallye-n is az abszolút első helyére hajt. Ennek érdekében egy tesztet is beépítettek az új autóval a hétvégi verseny előtt, és a korábbi négyszeres abszolút bajnok úgy érzi, az autó beállításait sikerült az ózdi pályákhoz és a stílusukhoz hangolni.

Iseum Rallye 2018.

„Az elmúlt időszakban minden tekintetben fordult velem a kocka, hiszen a quadosok országos bajnokságának harmadik futamán elért második helyemmel továbbra is az élen állok a 450+ kategóriában, míg Veszprémben megszereztük Zsolttal idei első rallye-sikerünket is. Nagyon motivált vagyok, és úgy érzem, ezzel az új autóval Ózdon is jól és eredményesen versenyezhetünk majd. Nagyon meggyőzött minket a teszten az új Fabia, melyben minden fejlesztés a legújabb, így természetesen hatalmas várakozással várjuk a rajtot. Megtaláltuk az általunk és a mérnökünk által vélt ideális beállítást. Ugyan tavaly nem indultam az Ózd Rallye-n, de korábban versenyeztem már itt, így valamennyire ismerem a szakaszokat. Végig aszfalton száguldunk majd, és ha nem fog semmilyen technikai gond hátráltatni, akkor egy nagyon jó hétvégét zárhatunk” – jelentette ki Kazár Miklós, aki hozzátette, mivel év végén mindenkinek kiesik a két legrosszabb eredménye, így bőven van esélyük a bajnoki cím megszerzésére.

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ