Kazár Miklós: „Hatalmas tűz van bennünk!”

Kazár Miklós: „Hatalmas tűz van bennünk!”

MEGOSZTÁS

A Pro Racers duója mindenképpen a dobogón szeretné befejezni az idei bajnoki szezont

 

Kazár Miklós: „Hatalmas tűz van bennünk!”

 

22. Hell Miskolc Rallye - Miskolc
22. Hell Miskolc Rallye – Miskolc

Az idei, balszerencsés, technikai hibáktól sújtott 2016-os bajnoki szezon utolsó futamán mindent megtesz a jó szereplés érdekében a Pro Racers párosa. Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón szeme előtt ugyanis csakis egy cél lebeg: dobogón végezni az Ózd Rallye-n, mégpedig az újabb fejlesztésekkel érkező Ford Fiesta R5-ös volánja mögött…

 

A kassai bajnoki futam pontosan megmutatta a világnak, hogy milyen az idei idénye a Pro Racers duójának. Noha a végső sikerre is esélye volt Kazár Miklósnak és navigátorának, Ferencz Ramónnak, ám a legutolsó szakaszon egy defekt közbeszólt, és megint elmaradt a várva várt siker. Az itt elért abszolút dobogó azonban talán emelkedőre állította a párost, és a hétvégi, kizárólag aszfalton rendezendő Ózd Rallye-n ugyanazt a pazar teljesítményt szeretné megismételni a páros, amit Kassán is láthattunk tőlük. A Ford Fiesta R5-öst alaposan felkészítették a megpróbáltatásokra, sőt, új fejlesztések is kerültek az autóra, melyek a verseny előtti utolsó teszten remekül muzsikáltak.

„Számunkra ezen a hétvégén különösen fontos a siker, hiszen az idei szezonunk minden volt, csak jó idény nem. A felkészülésünket semmi sem zavarta, és a motivációnkkal sincs probléma, így ki merem mondani, ha végre nem lesz semmilyen technikai gondunk, akkor akár egy futamgyőzelemmel fejezhetjük be a 2016-os idényt. Nagyon ránk férne már a siker, ami kellő alapot adhatna a következő idényre való felkészüléshez. Hatalmas tűz van bennünk, tombol mindkettőnkben a bizonyítási vágy, hiszen félig hazai versenyem lesz a hétvégi, ugyanis több szakaszán már versenyeztünk idén a Miskolc Rallye-n. Néhány új fejlesztést is kipróbáltunk a hét eleji teszteken, és minden remekül működött. Jó időt mondanak a hétvégére, így bízom abban, hogy rengeteg néző előtt egy izgalmas versennyel búcsúztatjuk majd az idei szezont, mégpedig a dobogó valamelyik fokán” – jelentette ki Kazár Miklós.

A Pro Racers duója mindenképpen a dobogón szeretné befejezni az idei bajnoki szezont

 

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ