Jordan King – “éhes vagyok a sikerre, és űzöm-hajtom is őket!”

Jordan King – “éhes vagyok a sikerre, és űzöm-hajtom is őket!”

MEGOSZTÁS

Édesapjának részesedése van a Manor Racing Formula 1-es csapatában, jó maga pedig a csapat tesztpilótája. Természetesen mindezt nem családi hátterének köszönheti, sokkal inkább a tehetségének, melyet a Gp2-ben is egyre gyakrabban villant meg, és amely már győzelmek, dobogós helyezések tekintetében is egyre gyakrabban villan meg! Jordan King-el, a Racing Engineering Gp2-es csapatának sokra hivatott versenyzőjét faggattuk!

Megnyerted az előző két forduló második, úgynevezett sprintversenyeit. Jó kedvel vártad a hungaroringi hétvégét?

jk pod

Igen, két nagyon jó hétvégénk volt a Hungaroring előtt, két versenyt is megnyertünk, remélhetőleg tudjuk folytatni ezt a jó sorozatot. Jó lenne még pár futamgyőzelmet begyűjteni, mielőtt nyári szabadságra megyünk!

Tetszik az atmoszféra, és a régi-új pálya itt Magyarországon?

start

Szóval új pálya? (nevet) A viccet félretéve, nekem mindenképp, hiszen bármennyire is furcsa, még nem versenyeztem itt, így először tájékozódnom kell. De ahogy hallom, mindig nagyszerű futamok vannak nálatok, ugyanakkor nagyon-nagyon meleg, ami erős fizikális kihívást jelent!

Végezetül egy erős kérdés! Ismerve Rio Haryanto financiális problémáit a Manornál, kikerülhetetlen: hol versenyzel majd a következő hétvégén? A Gp2-ben, vagy az F1-ben? 

re

Értem mire akarsz kilyukadni, de semmi változás nem lesz. Én a Gp2-ben, Rio Haryanto pedig a Formula 1-ben gurul majd pályára Hockenheim-ben!

Képek: Gp2 Media Service / Zak Mauger / Sam Bloxham

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ