Idén is Horvátországban kezdi a szezont a Korda Racing

Idén is Horvátországban kezdi a szezont a Korda Racing

MEGOSZTÁS

Március első napjaiban a Korda Racing számára is elkezdődik a 2019-es versenyszezon, a csapat a horvátországi Kumrovec Rallyn tér vissza a téli szünetről, ahol Várkonyi Szabolcs és Makai Gergely a Skoda Fabia R5-tel száll harcba.

 

Kéthónapos pihenő után ismét versenyüzemmódra kapcsol a Korda Racing, március első napjaiban a horvátországi Kumrovec Rallyval hivatalosan is kezdetét veszi a csapat számára a 2019-es bajnoki évad. A futam nem ismeretlen a csapat számára, tavaly is itt kezdték az évet, idén azonban a 27. szezonját kezdő Várkonyi Szabolcs és Makai Gergely az R5-ös Hyundai helyett a Skoda Fabia-val száll harca.

 

“Az év egyik legizgalmasabb időszakasza a mostani, hiszen egy hosszú szünet után mindannyian fokozott izgalommal és várokozással várjuk az első versenyeket.” – mondta Korda Erik a Kumrovec Rally rajtját megelőzően. “Azt hiszem a téli szünetet sikerült jól felhasználnunk és elvégeztük mindazt a munkát, amit el szerettünk volna végezni a rendelkezésre álló két hónapban. A 2018-as fejlesztésű Skoda Fabia R5-ös autónk megkapta a legfrissebb fejlesztéseket, többek között megérkezett a rövid áttételes váltó, amire a magyar pályákon talán nincs akkora szükség, viszont Várkonyi Szabiék számára szerintem hasznos lesz a technikás, horvát, szlovén és osztrák pályákon.

 

A Kumrovec Rally tavaly kicsit megtréfált minket, hiszen elég komoly mennyiségű hóval találtuk magunkat szembe, szerencsére idén eddig ennek semmilyen jele nincs, úgy tűnik, szép tavaszi körülmények között kezdhetjük az évet. Szabolcsék számára ez a verseny idén is felkészülés jegyében telik, számukra a prioritást továbbra is a Mitropa Kupa élvezi, amely két hét múlva Ausztriában veszi kezdetét. Bízunk egy jó eredményben, ami lendületet adhat a folytatáshoz.”

 

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

 

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, ENEOS Motorolaj – Szakál-Met-Al Kft., HERTZ – Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, K-P-K TransCoop Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Industrial Electro Service Kft, Doktor Természet Kft, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Travel 4 You, Iramco Trade Kft, BWS Belső Tér Kft, Sztráda 92 Kft, Stein Villamos Kft, BIO-EU Kft, Abacus Invest Kft.

2019. február 28.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ