Iannone máris villantott a Suzukival

Iannone máris villantott a Suzukival

MEGOSZTÁS

Versenyben lehetnek a dobogóért vívott csatában a kékek pilótái

Iannone máris villantott a Suzukival

A Moto GP mezőnyében harmadik csapatként már a gyári Suzuki is megtartotta csapatbemutatóját. Az idei versenygépről a Team Suzuki Ecstar két új pilótája, az olasz Andrea Iannone és a spanyol Alex Rins rántotta le a leplet.

B.M. L. (forrás: Suzuki)

Egyre több csapat mutatja be a nyilvánosság előtt a 2017-es motorját. Legutóbb, a sepangi teszt előtt a Suzuki gyári alakulata, a Team Suzuki Ecstar is bemutatta idei pilótáit és motorját. A „kékeknél” a 2017-es szezon során két friss igazolás, az olasz Andrea Iannone és a spanyol Alex Rins húzza a gázt, míg az idei GSX-RR festése alig tér el a 2016-ostól.

Iannone a Ducatitól érkezett, míg a Moto2-ből érkező Rinsnek ez lesz az első éve a királykategóriában. Mindenesetre a sepangi teszteken már mindketten bizonyították, versenyben lesznek a dobogós helyekért. Iannone például az első nap a leggyorsabbnak bizonyult, és az 1:59.452-es ideje alig négy tizeddel marad el Dani Pedrosa 2015-ben elért hivatalos pályarekordjától. Rins számára az elsődleges feladat a kategóriával és a motorral való ismerkedés volt, ám ennek ellenére folyamatosan gyorsult, és a 12. helyen zárt, egy másodpercen belüli hátránnyal a második nap győztes, tavaly még a Suzukinál versenyző Maverick Vinalestől.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ