Ha lett volna még egy kör, az sokat segített volna, de hát...

Ha lett volna még egy kör, az sokat segített volna, de hát ilyen ez a sport! – Takács Bene

MEGOSZTÁS

#968 Takács Bene
Magyar Kupa Suzuki Divízió
Slovakiaring

“Ha lett volna még egy kör, az sokat segített volna, de hát ilyen ez a sport!”

Tavaly a Junior Kupában bemutatkozó mindig huncutul mosolygó, de a pályán oroszlánkörmeit mutogató Takács Bene idén már a Magyar Kupa Suzuki Divíziójában, felnőttek között áll rajthoz. Nézzük, hogy sikerült Bene első “felnőtt futama”!

Takács Bene: A Tyuki bácsitól megvett a Suzukival álltam rajthoz a Slovakiaringen a Magyar Kupában . Az idei év egy tanulóév a számomra, mert felnőttek között versenyezni egészen más, mint a Junior Kupában. Itt már minden egészen más, ráadásul sokkal ügyesebbek az ellenfelek. Nekem nagyon tetszett a hétvége, élveztem, de minden a tanulásról szólt.

Az első előfutam nem sikerült jól, mert a váltóm nem vette be a kettest, így negyedikben mentem egy darabig. A második és a harmadik előfutamok is már viszonylag jól sikerültek, mert nem volt semmi problémám. A harmadikban már tudtam Borbás Bálint mögött is menni.

Az elődöntőben nincs mit szépíteni negyedik lettem, nem jutottam a kategória döntőjébe. Nem sokon múlt! Ha lett volna még egy kör, az sokat segített volna, de hát ilyen ez a sport!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ