H-MOTO a Hungaroringen, míg Robert Muresan a Motorpark Románia pályán

H-MOTO a Hungaroringen, míg Robert Muresan a Motorpark Románia pályán

MEGOSZTÁS

A hétvégén Robert Muresan a Román Bajnokság soron következő futamán képviseli a csapatot, míg a H-MOTO Team többi tagja a Hungaroringen, a H-MOTO napon lesz fellelhető.

Robert Muresan a Román Bajnokság 3. futamán fog szerepelni, terve, hogy az előző hétvégi első helyezését ismételje:

„Pénteken kezdődik a Román Nemzeti Bajnokság harmadik futama, amin szeretnék ismételten győzni. Sajnos a legelső futamon nem tudtam indulni, emiatt az összesítés második helyezettje vagyok, szeretném behozni a lemaradásomat a szezon végéig. A másik célom, hogy fejlődjek, mint pilóta, hiszen 2017-re a tervem, hogy visszatérjek stock 1000-es kategóriában a WorldsSBK bajnokságába. A motor készen áll, és én is készen állok, így alig várom az „újrakezdést”. Szeretném megköszönni a szponzoraimnak és a családomnak, valamint a második számú családomnak, a H-MOTO Teamnek a támogatást!”

Roby2

A román bajnoki mellett más elfoglaltsága is lesz a H-MOTO Teamnek, ám ez most nem annyira szorosan kapcsolódik az éles versenyzéshez. A csapat szokásos évi „buliját” rendezi hétvégén a Hungaroringen, amely ismét remek, játékos programnak ígérkezik, jó hangulattal, nyereményekkel!

Ha szeretnéd megismerni a csapat versenyzőit és háttérembereit, közös képeket készíteni velük, akkor vasárnap a Hungaroringen a helyed! Felejthetetlen napot tölthetsz el a pilóták társaságában!

hmoto_megh_2016_jul_3

Természetesen a csapattagokon kívül is lesz látnivaló bőven, elég csak a 11 órától rendezendő, Szántó Niki nevével fémjelzett Nerom3 drift team autó kiállítását említeni, vagy a Kawasaki motorbemutatóját, ahol a legújabb modelleket csodálhatjuk meg. 14 órától futómotor verseny várja a gyerekeket, értékes ajándékokért, szóval a legkisebbeket se hagyjuk otthon. A rendezvény teljes időtartama alatt dedikálás, és egyéb meglepetések is várják a vendégeket.

H-MOTO nap 2015_2Aki versenyhangulatra vágyik, annak sem kell tovább keresgélnie, hiszen az eseménnyel egy időben zajlik a MAMS gyorsasági kupa negyedik fordulója, szóval benzingőzből nem lesz hiány. A belépés ingyenes, a H-MOTO Team nagyon sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt!

Kiadja: H-MOTO Team és Publicity Aim Kft

Szerző: Tóth Krisztián Márk

Képek: H-MOTO Team

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ