Felemelő érzés

Felemelő érzés

MEGOSZTÁS

Pozitív élményekkel tért haza a Szilveszter Rallye-ról Kondella Péter – Kondella-Fülep Edina páros, akik egy Skoda Fabia R5 volánja mögött zárták le az évet.

„Nem ez volt az első Skodás élményem” – kezdte mosolyogva a beszélgetést Kondella Péter. „A viccet félretéve, felemelő volt az R5-össel versenyezni, korábbi nyilatkozatok alapján csak elképzelésem volt róla, de most végre minden a helyére került. Az autó bárhol elfordul, szó szerint más menni vele, mint ahogy azt mi gondoltuk. Az autóval könnyű menni, de ahhoz, hogy gyorsan menj vele, nagyon sokat kell gyakorolni.”

Nem foglalkoztak az idővel, másfél éves kihagyás után annak sok értelme nem is lett volna. Pusztán a szórakozás és a szórakoztatás volt a céljuk.

„Leírhatatlan érzés, ami velünk történt. Volt két lefulladásunk a rajtban, de nem volt rajtunk teljesítménykényszer, azt kaptuk, amit vártunk. Az utóbbi évek talán legsimább versenyén vagyunk túl. Jó volt a rendezvény, jól éreztük magunkat és ez számít” – tette hozzá Péter.

„A versenyzésem szakaszában mindig volt előttem egy kitűzött cél, vagy álom, hogy mit szeretnék elérni és ez most a Szilveszter Rallye-n teljesült. Navigálhattam egy R5-ös autóban és ez felemelő érzés. Köszönöm Petinek ezt a meglepetést és igyekeztem navigálásommal ezt meghálálni. Nagyon régen mentünk már együtt, jó volt felidézni ezen emlékeket. Jól éreztem magam, ez pedig nagyon fontos egy autóban” – zárta a beszélgetést Kondella-Fülep Edina.

A csapat várja a versenynaptárt, szeretnék összefésülni a Mitropa naptárral és majd kiderül hol és mikor láthatjuk őket.

Partnerek: Ecoffice Technology Kft. – Triumph-Adler., Best-Vill 2000. Kft., Raiker Kft., www.bbteam.eu, www.bbteamsped.eu, Egrokorr Zrt., Dokutech Kft., Lazarabbau Kft., Ferro-Trio Bt., The Body Shop., ATG&CO Kft., Orinionway Kft., NN Pénzügyi Tanácsadó Bt., CorVinum Zrt., Huniper Permetező Kft., Pálinka ABC., SeqOmics Kft., Dél-Projekt Kft., ColorShark Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ