Erős kezdés a MAMS Kispályás és Utánpótlás Bajnokságban!

Erős kezdés a MAMS Kispályás és Utánpótlás Bajnokságban!

MEGOSZTÁS

A Tomracing Motorsport a szlovákiai Dhlaban is képviseltette magát, a MAMS Kispályás és Utánpótlás Bajnokságának nyitófordulóján, méghozzá komoly sikerekkel!

Surányi Zoltán és Surányi Balázs is erős nyitányt produkált Szlovákiában:

„Első futam végén biztonsági okokból kénytelen voltam elvenni a gázt vezető pozícióban, de így is sikerült másodikként végezni. A verseny után gyorsan rendbe tettem a motort a következő csörtére, ami súlyozottan számít az értékelésbe.

A számításaim bejöttek, a gép remekül működött, én pedig megnyertem a futamot, és ezzel együtt az abszolút első helyet is elhoztam!” – mesélte boldogan a friss robogós futamgyőztes.

Balázsnak sem indult rosszul a szlovák kaland, az ismeretlen pálya ellenére hamar ráérzett a ritmusra, és az időmérőn rögtön a második helyre lőtte magát. A versenyeken sem adta alább a fiatal tehetség, bezsebelte a második helyet, majd mindezt lemásolta a zárófutamon is. A Mini GP 140-es kategóriában edződő kis Surányi taktikus és fegyelmezett teljesítménye remek ómen a továbbiakra tekintve – mondta el a büszkén édesapja.

Érthető módon Biel Richárd csapatkoordinátor-tulajdonos is nagyon örült a szép eredményeknek:

„Nagyon büszke vagyok Balázsra, hogy egy teljesen új motorral egyből ilyen erősen tudott kezdeni, ráadásul egy számára teljesen ismeretlen pályán! Szintén nagyon örülök Zoli sikerének, hogy ott folytatta az évet, ahol tavaly abbahagyta, és címvédőhöz méltón remekül szerepelt az első fordulón. Összességében tökéletes hétvégét zártak a srácok, minden tiszteletem az övék!”

Képek: Háfra Zsolt

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ