Elképesztő futam a Gp2-ben!

Elképesztő futam a Gp2-ben!

MEGOSZTÁS

A Red Bull üdvöskéje győzött a Gp2 belga főversenyén, és tovább gyarapította győzelmeinek számát, valamint pontelőnyét a bajnokságban. Szergej Szirotkin csak a középmezőnyben ért be a célba, így 23 egysége nőtt a kettőjük közötti különbség. Jordan King és Alex Lynn méd a dobogón. Gp2 híreink!

Gasly csapattársa, Antonio Giovinazzi indult a poleból, de az olasz ifjonc nagyon elrontotta a rajtot, és ötödik helyig zuhant vissza. A tegnap meglepetés embere, Gustav Malja vezetett egy ideig, de a rutinosabb ellenfelek módszeresen levadászták a svédet, így lekerült a top pozícióból, ám nyolcadik helyével övé a holnapi fordított pole.

Norman Nato műszaki hibája miatt virtuális biztonsági autós fázis következett amely alatt rögzített sebesség kötelező, ám Jordan King-hez képest a francia Gasly előnye mégis öt másodperccel nőtt a nevezett időszak során… Az eset nem járt büntetéssel.

row

De az igazi izgalmak ezúttal sem az élmezőnyből érkeztek. Az utolsó pontszerző helyek egyikén a Sirotkin – Oliver Rowlanddel páros parádézott, számtalan helycserét végrehajtva, kontaktoktól sem mentesen.

sir

Ebbe a játékba Sergio Canamasas is beleszólt, őt utolérve Rowland próbált előzni, de Canamasas rácsukta az ívet, így szinte keresztbe fordulva estek be ők ketten a célegyenesbe, míg Sergey Sirotkin nevető harmadikként kihasználta a szituációt!

Eredmények:

race1

Folytatás ma 10 órakor, a második versennyel!

Képek: Gp2 Media Service / Sam Bloxham / Zak Mauger

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ