Elégedett vagyok a teljesítményemmel – Takács Bene

Elégedett vagyok a teljesítményemmel – Takács Bene

MEGOSZTÁS

Takács Bene

#968 – Magyar Kupa, Swift Divízió

Oláh Gumi Húsvéti Rallycross Parádé

Elégedett vagyok a teljesítményemmel

A szabadedzések alatt az új gumik tesztelésével telt. Igyekeztem minél több tapasztalatot begyűjteni az abroncsokról a váltakozó nedves és száraz körülmények között.

Az időfutamok alatt is az új gumik voltak a központban. A második előfutam viszonylag jól sikerült az új AVON gumikon, a harmadik is nagyjából  elfogadható lett.

Az elődöntőben a rajt után felzárkóztam a harmadik helyre, de az első körben valahogy a jokeren találtam magam és Madari Tomi mögé érkeztem vissza újra a negyedik helyen. Követtem Tomit , majd a mögött eltöltött második körben nem sokkal a rajt előtt bementem neki a belső íven… össze is értünk. Követtem Tomi, de a asztfaltra visszavezető sikánnál megdobta őt a rázókő és felborult. Piros zászló, majd új rajt következett. Az új rajt után azonban feladtam a versenyt, mert egy technikai hiba miatt megállt az autóm.

Elégedett vagyok a teljesítményemmel. A szüleim és a mentorom O.Zs. is az.  Az idei szezon tanulóév a számomra. Új a kategória a számomra és az ellenfelek is komolyabbak. Folyamatosan értéklejük a teljesítményemet. Igyekszem futamról-futamra fejlődni. Kíváncsian várom, hogy a szezon végén mire leszek képes és az mire lesz elegendő.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ