David Coulthard nyerte Rijadban P. Solberg ellenében a ROC egyéni versenyét

David Coulthard nyerte Rijadban P. Solberg ellenében a ROC egyéni versenyét

MEGOSZTÁS
David Coulthard (GBR) celebrates his win with Petter Solberg (NOR) on the podium during the Race of Champions on Saturday 3 February 2018 at King Fahad Stadium, Riyadh, Saudi Arabia.

David Coulthard nyerte a rijadi King Fahad International Stadionban zajló Race of Champions 2018-as egyéni versenyét, a Bajnokok tornáját, Petter Solberg előtt. Coulthard két, míg Petter Solberg egy futamot nyert a döntőben.

David CoulthardNagyon kemény teljesítményt kellett nyújtanom, a szívem még mindig hevesen ver. Ezúton szeretnék köszönetet mondani Petternek a nagyszerű versenyért.  Ő egy nagyszerű sportember és remek bajnok.  Amikor tegnap kiestem a ROC küzdelmeiből, miután csak egyetlen futamot nyertem, a három fiam kikapcsolta a TV-t odahaza, mert azt gondolták, hogy “Apa már túl öreg!”. Ezért most nagyon örülök, hogy bebizonyíthattam nekik, hogy mennyit ér a tapasztalat. Ma keményen és hiba nélkül igyekeztem vezetni. Egyszer megérintettem a falat a nap folyamán, utána már nem hibáztam.

Petter Solberg: Először is Davidnek szeretnék gratulálni. Mindent megtettem, hogy megszereznem a győzelmet, de ma ez nem volt elég. David nagyon gyors volt ma és mentálisan is erősebb volt, így megérdemelten nyert. Jobb pályaversenyző nálam és ezt tudjuk. Nagyon büszke és boldog vagyok, amiért komoly küzdelemre késztettem.

A közvetítések képei alapján egy kérdés joggal feltehető: Hol vannak a nézők?

Eredmények

Élő közvetítés

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ