Csendes Zsolt dobogóra állt Nyirádon

Csendes Zsolt dobogóra állt Nyirádon

MEGOSZTÁS

img_9480

A GFS Racing Team színeiben versenyző Csendes Zsolt az október 7-9. között megrendezett Rallycross Országos Bajnokság utolsó futamán állt rajthoz, amely a FIA CEZ Autocross Bajnokság VII. fordulója is volt egyben.

img_9552

A rendezvénynek a Nyirádi Vörös Katlan adott otthont. A verseny végeredményét tekintve Zsolt a SuperTouringCars +2000 kategóriában Barátja, Tajmel Tibor után ismét a harmadik helyen ért célba. Egy jó hangulatú szezonzárót tudhatnak magukénak.

img_9820

A 2016-os szezon tekintetében az Országos Bajnokság 3. helyén, míg a FIA CEZ Rallycross Bajnokság 4. helyén zárta az évet kategóriájában. Barátja és csapattársa Tajmel Tibi megnyerte a bajnokságot, amelyhez ezúton is gratulál. Nagy örömmel tölti el, hogy ide sikerült csábítani őt a Rallye szakágból.

img_0014

img_0017

A 2017-es versenyszezon már most teljes mértékben összeállt az új támogatóknak köszönhetően. Az elkövetkezendő időszakban az Opel Ascona 400 Turbó karosszériájának javítására fektetik a fő hangsúlyt, amelyet csak a Szilveszter Rallye szakít majd meg, hiszen ezen a rendezvényen Zsolt és Barátai minden évben részt vesznek.

img_0034

Együttműködő Partnerek: Zsó-Autópark Kft., Autojavitas.net., Contisys Artis Kft., Janó-Dob Kft., Béreljautot.com., TriCSÓK Tanácsadó és Szolgáltató Zrt., ksf.hu., Rio Lámpastúdió Kft., Car-Őr.

img_9831

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ