Cereden pótolták hiányérzetüket

Cereden pótolták hiányérzetüket

MEGOSZTÁS

A ceredi R-Cup futamon vett részt a Gulf Racing Hungary párosa, a Szilágyi Patrik – Érsek Krisztián duó.

Patrik nagyon várta a Vértes Rally-t, hiszen az egyik kedvenc versenye, de mivel az elmaradt szét kellett nézniük, hogyan pótolhatják, így jött a ceredi verseny, ami igaz hosszban sokkal rövidebb, de kiélhette vele a rally hiányát.

„Mint egy rövid hegyiversenyen, így tudnám jellemezni a hétvégi autózásunkat” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Patrik, majd hozzátette. „Négy gyorsaságit volt a ceredi R-Cup versenyen, amiből hármat kellett teljesíteni. Mivel az első három jól sikerült, a negyediken már nem indultam. Így az abszolút második helyen zártuk a versenyt és emellett a licences 2WD Kupát megnyertük. Nem tudtuk hol lehet nézni az eredményeket, meglepetésként ért, amikor az első szakasz után rám írt Velenczei Ádám, hogy ez jó időnek tűnik. Mikor megnéztem akkor láttam első időt mentünk, amin nagyon meglepődtem. Nagyon készültünk a Vértes Rallyra, mert azt nagyon szeretjük és sajnáljuk, hogy elmaradt. Így kellett megoldást találnunk egy versenyre. Meglepetésként ért, milyen jó szervezésű verseny volt Cereden, az R-Cupos fiúk nagyon kitettek magukért. A ceredi pályát nagyon szeretem, viszont a sok lassítót már annyira nem, de ezt is úgy kell felfogni, hogy egy jó kihívás a gyakorlásra. Kevés ember nem kapott büntetést lassító rombolásért és én az ők táborát erősítem, ami nagyon pozitív. Szeretném megköszönni a Bata karosszéria műhelynek és Gyenge István autófényezőnek, hogy ilyen rövid idő alatt a versenyre újjá varázsolták az autómat

A fiúk az Ózd Rally-n folytatják az idei szezont.

A csapat partnerei: Betonútépítő, SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. FLOW FUEL, Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., Infodots Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., B!OMBA, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ