A Magyar Virtuális Rally Bajnokságban áll rajthoz versenyzőnk, Handa Miklós

A Magyar Virtuális Rally Bajnokságban áll rajthoz versenyzőnk, Handa Miklós

MEGOSZTÁS

Az utóbbi elmúlt két évben fogalmazódott meg bennem az a gondolat, hogy a relatív hosszú szimulátoros pályafutásom alatt nem volt lehetőségem “igazi” bajnokságban indulni és megméretni magamat a profikkal.

Amikor a számomra is kedvező feltételek – felszerelés és lehetőség – is megadatottak 2023. januárjában beneveztem az MVRB (Magyar Virtuális Rally Bajnokság) adott szezonjába ahol nem kis nevekkel és valódi versenyzőkkel – Csomós Mixi, aki maga is szimulátoron nevelkedett –  versenyeztem, igaz ezt erősen Tanuló évnek fogtam fel. Egy Rally4-es autóval próbàlltam szerencsét. Amit tudni kell hogy ez a verseny az RBR (Richard Burn Rally) berkein belül kerül megrendezésre aminek messze híresen a legrealisztikusabb a fizikája – futómű karakterisztika, törés stb -, amit magyarok fejlesztenek hónapról hónapra(!)

Minden hónapban egy hét áll rendelkezésre – hétfőtől-vasárnapig – a versenyek teljesítésére, amelyek valós helyszínek alapján vannak összeállítva. A versenynaptár alapján az idei évet  egészen más fókusszal szeretném teljesíteni.

Szeretném egy fokozattal komolyabban venni az idei szezont! 

Egy összkerekes Skoda Fabia R5 Evo-val állok a rajtvonalhoz. A festét megválasztásánál pedig valami extrémebbet akartam, és vele együtt tisztelegni a régmúlt előtt ugyanis az RVO-volt az egyik alappillére az álltalam annyira magasra magasztalt autósportnak, így vírtuàlis támogatóként,  több helyen megjelenik az autón.

A szezon alatt számos beszámolóval készülök a személyes élményeimről és tapasztalataimról.

Hajrá Miki! Szorítunk! Never give up!

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ