Alkalmi felállással megy Fehérvárra a Korda Racing

Alkalmi felállással megy Fehérvárra a Korda Racing

MEGOSZTÁS

 

A szombathelyi murvás pályák után ismét aszfalton versenyeznek a Korda Racing versenyzői, a Taxi4 Székesfehérvár Rallyra az R5-ös Hyundai-jal, két Mitsubishi Lancerrel és egy Citroen C2 R2-vel érkezik Korda Erik csapata.

 

A magyar bajnoki szezon leggyorsabb versenyére kerül sor június 16.- 17. között Székesfehérváron, ahol az elmúlt években a futamgyőztes átlagsebessége a 140 km/h körül alakult. Az Országos Rally Bajnokság idei negyedik állomására a Korda Racing négy versenyzőpárossal érkezik, Velenczei Ádám a Hyundai i20 R5-tel, Hevesi István a Mitsubishi Lancerrel, a visszatérő Régi Péter szintén egy Mitsubishivel, ifjabb Fekete László pedig a Citroen C2 R2-vel száll harcba a bajnoki pontokért.

 

„Számunkra a Székesfehérvár Rally haza verseny, hiszen csapatunk székhelye is Fejér megyében van, így fokozott izgalommal készülünk a hétvégére.” – mondta Korda Erik, a Korda Racing tulajdonosa. ”Az idei versenyre szinte egyenesen Horvátországból érkezünk, a múlt hétvégén Hideg Krisztiánék a Skodával Zágrábban ünnepeltek győzelmet a horvát bajnokságban, amivel tovább növelték előnyüket a bajnoki ponttáblázat élén. Most hétvégén azonban a Skoda kap pihenőt, és csak Hyundai i20-ast visszük, és ahogy eddig is, úgy most is Velenczei Ádám és Szedő Csabi ostromolja vele a dobogós helyeket. Rajtuk kívül jön még Hevesi Pisti a jó ismert Mitsubishivel, míg az idén először harcba szálló Régi Peti most debütál a Mitsubishi fedélzetén. Ha nem is olyan hosszú szünet után, mint Régi Petiék, de Fekete Lackóék is visszatérnek a bajnokság vérkeringésébe, számukra az autó már nem tartogat sok újat, hiszen most is a jól ismert Citroent viszik táncba.

  

A Székesfehérvár Rally különlegessége hogy ez a bajnokság leggyorsabb állomása, ami éppen emiatt nagyon komoly koncentrációt igényel. A srácok sokat autóznak végsebességen, ami élvezetes, viszont a legkisebb hiba is végzetes lehet. Bízunk benne, hogy Eger és Miskolc után Fehérváron is felállhatunk a dobogóra.”

 

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

 

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Stravia Kft, ENEOS Motorolaj – Szakál-Met-Al Kft., HERTZ – Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Euroaszfalt Kft., Betonútépítő, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, Industrial Electro Service Kft, Szalai International Kft, Szirt Bau Kft, Doktor Természet Kft, Steinerbrunner Győző, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Pápai Beton Kft, Travel 4 You, Csősz Trans Kft, Hyundai WIA, Origo CNC, Eftech Kft, Lead Design, Wimmer Trans Kft, L&L Trans Kft, Inter Cars, Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft.

2018. június 15.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ