A Laller Racing Dakar Team az év utolsó versenyére készül

A Laller Racing Dakar Team az év utolsó versenyére készül

MEGOSZTÁS

Hétvégén a Veszprém megyei Nyirádon rendezik az I.O.B.C. bajnokság utolsó fordulóját, amely a Raid of the Champions néven híresült el. A nyirádi Motorsport Aréna parázs csatákkal és 57 nevezővel a mezőnyben várja a nézőket, melynek természetesen a Laller Racing Dakar Team is tagja lesz.

Horváth Lajos és (ezúttal kéttagú) csapata már nagyon készül a megmérettetésre, mind technikai, mind emberi értelemben:

„Sokat készültünk a zárófutamra, többek között egy teljes generált hajtottunk végre a motoromon. Edzésmunkát csak szinten tartás gyanánt végeztem, épp ezért jött kapóra a Garamvölgyi Zoltán által szervezett tereprali teszt/iskola. A Raid of the Champions-on ketten állunk rajthoz, és mindent elkövetünk majd a minél jobb eredmény érdekében. Mind a versenyen, mind a bajnokságban a győzelemnek örülnék a legjobban, de a legfőbb célunk most is az, hogy egy jót motorozzunk. Számomra nagyon fontos lesz, hogy azok az új srácok is szuperül érezzék magukat, akik most kóstolnak bele először a terepraliba. Nekik is szeretnék segíteni.” – összegezte gondolatai Horváth Lajos „Laller”.

Kárpáti Péter egy sérülés után immáron százszázalékos formában van, és alig várja, hogy ismét a nyeregbe pattanhasson versenykörülmények között.

„Még a Baja Poland-on sérültem meg, amit hála az égnek sikerült kihevernem. Ugyan azóta motoron csak egyszer, a Veszprém melletti hivatalos tereprali teszten ültem, de ott semmilyen fájdalmat nem érzékeltem. További biztató jel, hogy a felpörgetett edzésmunkám közben sem jelentkezett semmiféle probléma. A Raid of the Champions egy háromnapos verseny lesz, ahol a legfőbb célom az, hogy teljesítsem a távot, és lehetőség szerint minél előrébb végezzek. Velünk együtt tizenkét motoros nevezett, így érzésem szerint jó kis meccsek lesznek majd. Nagyon várom a hétvégét, rajtam semmi nem fog múlni, mindent beleadok.” – mondta el Kárpáti Péter.

A verseny alakulását a Laller Racing Dakar Team vagy Horváth Lajos „Laller” Facebook oldalán tudjátok majd nyomon követni.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ