A H-MOTO Team tagjai ismét bizonyíthatnak itthon és külföldön is

A H-MOTO Team tagjai ismét bizonyíthatnak itthon és külföldön is

MEGOSZTÁS

Az EJC bajnokságban ugyan pihenő következik, ám Bódis Richárd újfent motorra ül. Ricsi szombaton, míg Kis Viktória vasárnap indul a MAMI kupán.  Robert Muresan, a csapat román versenyzője pedig hazája sorozatában igyekszik majd minél jobban teljesíteni.

Bódis Richárd nagyon örül a hétvégi futam lehetőségének, és a várható forróság ellenére is izgatottan várja a hétvégi fordulót:

„Kellemes emlékeket ébreszt bennem a MAMI kupasorozat, hiszen az én pályafutásom is innen indult. Remek, ambiciózus versenyzőkkel, és komoly technikákkal is találkozhatunk a mezőnyben, ahol minden sikerért meg kell küzdeni. Az EJC-s szereplésem egy szerencsés és örömteli lehetőség, ennek ellenére fel kell kötnöm a gatyát, ha nyerni akarok. Ezek a srácok nagyon tehetségesek, és hosszú idő óta komoly szinten teljesítenek, úgyhogy nem adják olcsón a sikert. Nagyon várom, hogy motorozhassak velük és ellenük!”

Bódis Richárd

Egy rövid kényszerpihenő után Kis Viktória is visszatér, szintén a MAMI kupán, a kecskeméti pályán koptatja majd a térdvédőjét:

„A MAMI kupa mindig a jó hangulatról szólt, úgy gondolom ezúttal sem lesz ez másképp! Várom a hétvégét, hiszen az Assen óta eltelt időben nem ültem motoron. Fizikálisan és mentálisan is felkészült vagyok a kihagyott idő ellenére, jó lesz ismét nyeregbe pattanni! A gépet hellyel-közzel ismerem, ugyanazzal a 125 cc-s motorral megyek vasárnap, amit Bódis Ricsi előző nap fog hajtani. Egy korábbi alkalommal már volt lehetőségem kipróbálni az Euroringen, de van még mit dolgozni az összhangon. Célom a jóízű motorozás, a versenyzés!”

KisViktória

Robert Muresan a tavalyi évben első helyen végzett a Román Bajnokságban, 3 futamgyőzelemmel. Idén sem adja alább a célokat, az 1000 köbcentis motorral a Motor Park Romania pályán szeretné, ha a kockás zászló neki lengene először.

RobertMureasan

Kiadja: H-MOTO Team és Publicity Aim Kft

Szerző: Tóth Krisztián Márk

Képek: H-Moto Team és Andrei Gemes

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ