Zökkenőmentes pécsi versenyt szeretnének

Zökkenőmentes pécsi versenyt szeretnének

MEGOSZTÁS

Tíz páros nevezését adta le a PSZA Motorsport az 57. Mecsek Rallye-ra. ORB-ben kettő, ORC-ben négy, ORB3-ban kettő és Historicban is két párosuk indul.

„A Diósgyőr Rally elég érdekes verseny volt számunkra, hiszen Zagyva Dorkáék autójában elég nagy kár keletkezett, ezért a pihenő időben a csapat nagy része ennek az autónak az újjáépítésével volt elfoglalva. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki jött és segített az autóban, hogy összeálljon. A kitűzött célt teljesítettük és természetesen minden más autóval is foglalkoztunk a pécsi verseny előtt. Tíz párost neveztünk az idei Mecsek Rallye-ra, aminek az külön érdekessége, hogy ORB2-ben egy párosunk sem indul. Ilyen nagyon régen nem fordult elő és elég nagy szomorúságra ad okot. Ennek ellenére azt gondolom, nem kell szégyenkeznünk, hiszen nagy létszámú csapattal veszünk rész a többi bajnokság soron következő futamán, ami a magyar bajnokságok mellett Historic Európa Bajnokság és Mitropa Rally Kupa forduló is” – kezdte a pécsi beharangozóját Szabó Árpád a PSZA Motorsport csapatkoordinátora, majd rákanyarodott a versenyzőkre. „ORB Peugeot Kupában továbbra is Berta Laci és Zagyva Dorka indul. Lacival a versenyt megelőzően egy hosszabb tesztet tartottunk, ami jól sikerült, kicsit tudtunk finomítani az autón és a vezetési stíluson is, viszont mivel Dorka autója futópercre készült el, ezért neki a hivatalos teszten kell majd újra autóba ülni. ORC-ben Helembai Zsolt, Prigyeni Péter, Szőnyi András és Tóth Barnabás indul. Csikar és Tiszák a P13-ban mennek, Diósgyőrben Zsolti versenye nem jól sikerült, Péter viszont szépen mutatkozott be a csapatunkban. Pécsen nagy küzdelmet várok a fiúktól. Historicban Szombathelyi Peti és Zsolna Józsi a megszokott Ladákkal áll rajthoz, valamint ORB3-ban Kosztolányi Laci és Faragó István lesz ott a rajtnál. Bízunk benne, hogy idén egy zökkenőmentes Mecsek Rallye vár minket, elkerül minket a rossz időjárás. Már nagyon várjuk!”

 

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Pitek-Lösung Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Better and Better Bt.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ