WRC Rally Italia Sardegna 2018 – Ogier vs. Neuville – 3.9 másodperc...

WRC Rally Italia Sardegna 2018 – Ogier vs. Neuville – 3.9 másodperc Ogier javára

MEGOSZTÁS

Óriási párbaj alakult ki a nap folyamán az éllovasok között. A napot 18.9 másodperces előnnyel kezdő Ogier nem találta a ritmust az SS12 Monte Lerno 1- 28.89 kilométeres szakaszon és az előnye Neuville-lel szemben 4.9 másodpercre olvadt. Izgalmakban nem volt hiány ugyanis az SS12 – Citta’ Di Ittari – Coros gyorson Ogier alatt leállt a Fiesta motorja, míg a következő szakaszon Neuville kapott defektet.

A délutáni négy gyorsot követően egy másodperccel csökkent a regnáló világbajnok előnye hyundaios kihívójával szemben. Mögöttük Latvala, Lappi, Paddon, Östberg, Breen, majd Kopecky, Tänak és Prokop a legjobb tíz sorrendje.

OgierNagyon szoros. Nagy nyomás alatt voltam délután. Nagyon dühös voltam magamra a ma délelőtti utolsó gyors miatt. Egész idő alatt elveszítettem Thierry-t. Nyomás alatt vagyok, de az egész hétvége ilyen  és ha nyerni akarsz akkor küzdeni kell.

2018 FIA World Rally Championship
Round 07, Rally Italia Sardegna
7-10 June 2018
Thierry Neuville, Nicolas Gilsoul, Hyundai i20 Coupe WRC
Photographer: Austral
Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Neuville: Tudtam, hogy defektünk van és sok időt veszíthetnénk. A folytatás mellett döntöttünk. Ez egy kockázatos döntés volt, de meg kellett hoznunk, de jól sült. Több nagyobb követ is ki kellett kerülnünk. Holnap készen állok a küzdelemre, óriási csatára számítok! 

Így állunk szombat után:

 

 

 

matezsoltee

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ