WRC 35. ADAC Rally Deutschland 2017 – Shakedown

WRC 35. ADAC Rally Deutschland 2017 – Shakedown

MEGOSZTÁS

A mai shakedown-nal kezdetét veszi a WRC 35. ADAC Rally Deutschland 2017 futama. A mezőny a 4.09 kilométeres Eiweiler szakasszal hangolódik a 21 gyorsasági szakaszból álló és 309.17 kilométer távú futamra.

Neuville nyerte a shakedownt!

9:35 – Neuville stabilan őrzi vezető pozícióját a shakedown-on!

9:15 – Bizonyára többeteknek is feltünt, hogy nincs a mezőnyben Mads Östberg. A norvég pilóta a WRC 2 kategóriába nevezett , de Ford Fiestájának meghibásodása miatt nem áll rajthoz. Östberg Fiestájának kormányszervója az ERC Rally Rzeszow futamán meghibásodott. Mivel Östberg autója két generációval régebbi, így a fejlesztések installációja, majd tesztelése a rövid idő alatt nem volt lehetsége. Kb. 180 km/órás sebességnél szünt meg a Fiesta kormányozhatósága a lengyel ERC futamon, ami után Mads feladta a versenyt!

Mads Östberg: Frissíthetjük a mechanikát, de a szoftverrel kapcsolatban olyan kérdésekmerülnek fel, amelyeket ilyen rövid idő alatt nem lehet 100%-osan megváltoztatni és leellenőrizni.

9:05 – Az élen nincs változás

8:40 – Így állunk a második felfutás  közben :

 

8:35 – Az éllenálló leggyorsabb öt pilóta közül senki nem tudott javítani. 2-5 másodperccel lassabbak a fiúk.

8:30 – Az első felfutásokat követően Neuville vezet Mikkelsen és Ogier előtt, akik már a második alkalommal is teljesítették a szakaszt, de nem tudtak javítani.

1.Neuville 2:25.8 p
2.Mikkelsen 2:26.7 p
3.Ogier 2:27.0 p


Thierry Neuville – #5 Hyundai i20 Coupe WRC

Németországban általában, mint egyénileg, mint csapatként jól szoktunk szerepelni. Sok tapasztalat és szép emlékeink vannak ezekről a futamokról. Különösen a 2014-es év emlékezetes az első futamgyőzelmünk miatt,  a Hyundai Motorsporttal egyetemben. A bajnokságot vezetve újdonság lesz a számunkra, hogy mi nyitjuk meg a szakaszokat, de ez az amire már régen vártam. Azt reméljük, hogy élvezhetjük majd ezt, miközben egy jó teljesítményt nyújtva megpróbáljuk növelni az előnyünket a bajnokságban. Nem lesz könnyű, de tudjuk, hogy képesek vagyunk az élen harcolni


 

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ