Vincze Ferenccel vett részt a Nagy Futamon a Korda Racing

Vincze Ferenccel vett részt a Nagy Futamon a Korda Racing

MEGOSZTÁS

Idén is a Budapest belvárosában megrendezett Nagy Futamon majálisozott a Korda Racing, a magyar autósport népünnepélyén a csapat Vincze Ferenccel, Bacigal Igorral és a Skoda Fabia R5-tel vett részt.

 

Idén május elsején immár hetedik alkalommal került megrendezésre Budapest belvárosában a Nagy Futam melyre idén is sikerült egy világsztárt elcsábítania az esemény rendezőjének. Ezúttal a Formula–1 holland fenegyereke, Max Verstappen száguldozott Budapest történelmi belvárosában száguld egy Forma 1-es autóval, de az esemény idén először részt vett egy teljesen elektromos Formula E versenyautó is, valamint felvonult a magyar autósport színe java.

 

A buliból idén sem hiányozhatott a Nagy Futam egyik állandó résztvevője, a Korda Racing, a csapat megforudlt itt már tereprali autóval, pályautózásra épített Porschéval és több raliautóval is. Idén a Magyar Rali Bajnokságban két futam után százszázalékos mérleggel, vagyis két futamgyőzelemmel, büszkélkedő Vincze Ferenc – Bacigal Igor – Skoda Fabia R5 trióval parádézott az Andrássy út Oktogon és Deák tér közötti szakaszán kialakított alkalmi versenypályán. 

 

„Természetesen idén is nagy örömmel vettünk részt a Nagy Futamon és nagyon jól éreztük magunkat!” – jelentette ki Korda Erik, akinek csapata remek rajtot vett a 2019-es szezonban, hiszen eddig a magyar bajnokságban és a Mitropa Kupában is minden futamot meg tudtak nyerni. ”Nagyon jó hogy van egy ilyen rendezvényünk ahol a helyszínen többtízezer, az élő TV közvetítésnek köszönhetően pedig százezrek előtt mutathatjuk meg magunkat. Mindamellett ez nemcsak a nézőknek nekünk is egy remek kikapcsolódás a bajnoki szünetben, számunkra is óriási élmény ilyen tömeg előtt, Budapest lezárt belvárosában száguldozni. Természetesen Ferike is a közönség szórakoztatására fektette a hangsúlyt, bízunk benne, hogy hozzájárulhattunk ahhoz, hogy pár embert közelebb hoznunk szeretett sportunkhoz. Ezúton is köszönjük a szervezők munkáját, nyugodt szívvel állíthatom idén is világszínvonalú rendezvényét hoztak össze!”

 

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, HERTZ – Mercur Rent a Car Kft, ENEOS Motorolaj – Szakál-Met-Al Kft., Travel4You Kft., Lánchíd 19 Hotel, Verbis Kft., Blaora Kft., Corax-Bioner Kft., Stefani Kft., Rábakert Kft., Start Complex Service Kft., Industial Electro Service Kft., FEOL Kft., Raorg Translog Kft., MNR Kft., Autó-Szoft Kft., BIO-EU Kft., Sztráda 92 Kft., Al Oliva Kft., Prémium Szerszámker Kft., ZN-Tech Kft., Natur Tanya Kft., Ventil Kft., Young Kft., Régió-Center Kft., Iramko Trade Kft., BWS Belsőtér Belsőépítészeti Kft., VPT-Group Kft, Schwarzmüller, Úsovsko Kft., Busz-Plusz Kft., Kuhn Rakodástechnikai Kft., VIWA, Szerszámbróker Kft., Staplecare Kft., Abacus Invest Kft., Tibuktu Bt., PP Média Kft., Young BTS Kft, Music Engine Kft, Szakálfém Kft, Kuhn Földmunkagép Kft, Agria-Telecom Kft, Qtimax Hungary Kft, HSI-Mátra Kft, Bartron’07 Kft, Penzz-Impex Kft

2019. május 2.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ