Verstappennel csúcson a Honda

Verstappennel csúcson a Honda

MEGOSZTÁS

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely kiemelten foglalkozik a Mercedes idei sikersorozatát megszakító Max Verstappennel és a végre nyerő Hondával.

A tehetségéhez és a gyorsaságához korábban sem férhetett kétség, a Red Bull pilótája azonban mostanra vált azzá a vérprofi versenyzővé, aki a következő egy-másfél évtized legmeghatározóbb alakja lehet az F1-ben – kezdi ezzel a felütéssel az Autósport és Formula Magazin a Verstappen fejlődését bemutató címlapsztoriját. A 2018-as szezon elején még balhéi miatt kritizált holland immár több mint egy éve nem követett el komolyabb hibát, és ha így folytatja, megállíthatatlanul halad a Formula-1 nagyjai közé – a legfőbb kérdés az, hogy melyik csapattal fogja ezt megtenni.

A legfelkapottabb pilóta mellett a mostanság legtöbb támadásnak kitett csapatvezető is terítékre kerül: Mattia Binotto, a Ferrari F1-es istállójának új irányítója. Az idei év kezdetére új korszakba lépett a Scuderia a pilótafelállás és a vezetőség frissítésével, az eddigi eredmények és hibák azonban nem igazolják, hogy Maurizio Arrivabenénél megfelelőbb ember tartaná kézben a dolgokat a vörös csapatnál. Csak időt kell adni Binottónak vagy mélyebb átalakításokra lenne szükség ahhoz, hogy végre bajnoki favoritként beszélhessünk a Ferrariról? Ezt taglalja az AFM legújabb száma.

További témák a lapból:

– Első lett, de nem nyert – az elvett győzelmek története
– Vélemény: Mit hiányolnak a nézők a mai F1-ből?
– Kanadai, Francia és Osztrák Nagydíj versenyriport
– Technika: Így működik egy F1-es felfüggesztés
– Különc és szélhámos kalandorok a Formula-1-ben
– Az F1-es paddock véleménye a Magyar Nagydíjról
– Történelem: A karóra, ami gyorsabbá tette Schumachert
– Le Mans-i 24 órás: Megint jött a dráma
– WRC: A Hyundai csapatfőnöke felkavarta az állóvizet
– MotoGP: Petrucci végre felért a csúcsra
– Az elektromos versenysorozatok előretörése
– A közúton is egyre népszerűbbek a villanyautók
– Az élmenő – Nissan Leaf Tekna 40 kWh
– A legjobb ajánlat – Renault Zoe Z.E. R110 Intens
– A kényeztetés mestere – Lexus ES300h Luxury
– Egy lány – egy autó: Anika és a Suzuki

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

– AMF –

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ