Velenczei Ádám Fehérváron is dobogóra állna

Velenczei Ádám Fehérváron is dobogóra állna

MEGOSZTÁS

Velenczei Ádám Fehérváron is dobogóra állna

Egy rövid murvás kitérő után ismét aszfaltversenyre készül az Overdose Racing versenyzőpárosa, Velenczei Ádám és Szedő Csaba a Székesfehérvár Rallyn is a dobogós helyeket veszi célba a Hyundai i20 R5-tel.

Velenczei Ádám: Legutóbb Szombathelyen sok apró hibát elkövettünk, amit elsősorban a tapasztalatlanságomnak tudok be, nagyon keveset mentem még laza talajon. Azonban tudjuk hol hibáztunk, és hogy hogyan tudjuk kijavítani. Amit most elkövettünk, Veszprémben már nem fogjuk. Most ismét egy aszfaltos verseny következik, aminek örülök, mert ez közelebb áll hozzám és több a tapasztalatom is. A Székesfehérvár Rally tavaly nagyon tetszett, bár nem értünk célba, mert egy defekt miatt az utolsó gyorson az abszolút második helyről kellett kiállnunk.

Kedden teszteltünk egyet és azt mondhatom, hogy most éreztem magam a legjobban az autóban, a Korda Racingtől ismét nagyon jól felkészített autót kaptunk, úgyhogy nagyon bizakodó vagyok a hétvége előtt. Az autó végsebessége 189 km/h de szerintem vannak olyan helyek ahol 230 km/h-val is tudnánk menni, úgyhogy sokat fogunk tiltáson autózni, de nekem nagyon tetszenek ezek a pályák, az autónk erős, nagyon jól fel van készítve és a beállítások is tetszenek ezért bízom benne, hogy a verseny végén felállhatunk a dobogóra.

 

Szedő Csaba: Jó lesz a murva után egy kis újra aszfalton versenyezni. Az Ózd Rally végére találtunk jó beállítást és a mostani teszten is nagyon jól éreztük magunkat az autóban. Azonban nagyon nagy kihívás lesz a hétvégi verseny, nagy melegre és egy nagyon hosszú vasárnapi befejező napra készülünk. Szombaton 5 gyorsaságit megyünk szerviz nélkül, így nagyon fontos lesz, ki hogyan tud bánni az abroncsokkal. Ebben a bivalyerős mezőnyben egy defekt megpecsételi az ember sorsát. Az átlagsebesség talán ezen a futamon a legmagasabb, de nagyon nagy élmény száguldozni ezzel az autóval, úgyhogy már alig várjuk, hogy végre elkezdődjön a verseny.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ