Vedd fel a kesztyűt! – CG RX Team Hungary

Vedd fel a kesztyűt! – CG RX Team Hungary

MEGOSZTÁS

Tatabánya, 2017. július 14.
GG RX Team Hungary

Vedd fel a kesztyűt!

Sokunk előtt ismert, hogy a Németh Szilvi vezette Special Rescue Team csapat felszerelésének többsége odaveszett egy garázstűzben. Az csapat mögé egy emberként állt oda az autósportot művelő vagy szerető közösség, de még az MNASZ szakágai és Elnöksége is. Lehetőségei szerint ki pénzzel, ki más segítséggel vette ki a részét a segítségnyújtásból, pont a legnagyobb szükség idején adva reményt a folytatáshoz. Ennek meg is lett az eredménye: alig pár nappal a tűz után a csapat ismét életet mentett a Veszprém Rallye-n.

Most őket kell kihúzni.

Lukács „Csucsu” Kornélt számos esetben segítette ki a Speciális Mentő Egyesület az elmúlt években a Sprint, Túra, Rallye és ORB futamok során. Talán egy kicsit gyakrabban is, mint másokat. Csapatával együtt kötelességének érzi, hogy most ő is segítsen. Ezért, hogy minél nagyobb támogatást szerezhessen, felajánlja licitre a legkedvesebb rallye-s kesztyűjét. A kesztyű tapadt Mitsubishi és Citroen kormányokon, segített megszerezni egy felejthetetlen korzikai EB futamgyőzelmet, látott számos EB és JWRC futamot, de van benne egy Monte Carlo rallye is. Kicsit már kopott, piros, 8-as méret és homológ.

„Ha kicsi a tét, a kedvem sötét.”

A beérkező legmagasabb, nyertes licit összegét Csucsu szponzorai közösen hozzá teszik még egyszer. Így az árverésen elért összeg dupláját költhetik el Szilviék felszerelésre, szerszámra, autóra, laptopra – amire éppen nagyobb szükségük van. A licit a CsucsuRX facebook oldalon folyik, a poszt alatti kommentekben. Így aki nem pénzzel, az megosztással is tehet az ügyért. És hogy igazán bevonjunk mindenkit, a végső összeget augusztus 26-án, Autocross EB előtt adjuk át, ahol ki más, mint a Special Rescue Team ad szolgálatot. Tehát rajta, indul a licit – vedd fel a kesztyűt!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ