Újra #23 ! – Szabó Krisztián – GRX-SET World RX Team

Újra #23 ! – Szabó Krisztián – GRX-SET World RX Team

MEGOSZTÁS

Az előttünk álló hétvégén Barcelonában – Circuit de Barcelona-Catalunya – 07.23-24. – veszi kezdetét a 2021-es FIA RX Világbajnokság . A GRX-SET World RX Team színeiben újra magyar versenyzőért szoríthatunk.

Szabó Krisztián Niclas Grönholm csapattársaként egy fluoreszkáló zöld színben pompázó és újra#23-as rajtszámú (!) Hyundai i20 RX autó volánja mögött vág neki a szezonnak.

Szabó Krisztián:  Szeretem a barcelonai pályát. Soha nem nyertem még ott, de az S1600-as (most Euro RX3) éveim alatt jó eredményeket értem el. Szeretem a zártpályás versenyhelyszíneket, megtalálva a jó ritmust és a trükköket. Az utószezonban volt alkalmam vezetni az autót és a múlt héten két napos tesztünk volt kifejezetten Barcelonára fókuszálva.

Úgy érzem, hogy készenállok, a csapat és az autó is a szezonnyitóra, de nem szeretnék semmilyen elvárással nyomást gyakorolni magamra, mielőtt bármit is tudnánk a versenytársainkról. Az autóm egy egyedi fluoreszkáló, általam kedvelt zöld színben fog pompázni, de amire már nagyon vágytam, visszakaptam a #23-as rajtszámomat, ami remélhetőleg jó eredményeket fog hozni újra.

A Catalunya World RX nevezési lista klikkelj ide! 

A Catalunya RX2e nevezési lista klikkelj ide!

A Catalunya Euro RX3 nevezési lista klikkelj ide!

Forrás: fiarworldrallycross.com

matezsoltee

 

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ