Újdonságokkal várja a Mikulást a Korda Racing

Újdonságokkal várja a Mikulást a Korda Racing

MEGOSZTÁS

Nagy csapattal érkezik a 23. Taxi4 Mikulás Rallyra a Korda Racing, a csapat hat versenyautóval képviselteti magát a szezon utolsó murvás versenyén.

A hagyományoknak megfelelően idén is a veszprémi központú Mikulás Rally ad otthont a magyar versenyszezon utolsó murvás versenyének. Az immár több mint két évtizedes múltra visszatekintő rendezvény idén is nagy népszerűségnek örvend a versenyzők körében, a mezőny gerincét természetesen idén is a magyar versenyzők adják, de érkeznek párosok Ausztriából, Csehországból és Romániából is.

A rajtról természetesen nem hiányozhat a Korda Racing sem, összesen hat páros száll harcba a helyezésekért a csapat égisze alatt. Az egyik R5-ös Fabiával az a Cseh Vilmos érkezik a rajthoz, aki a 2017-es Eger Rally után most murván is kipróbálja a Korda Racing R5-ös Skodáját. Szintén egy R5-ös Skodával veszi fel a versenyt a Ritmus ASE versenyzője, Várkonyi Szabolcs is, aki számára ezúttal Makai Gergely diktálja az itinert.

Változatlan felállásban, az EVO VI-os Mitsubishivel és Józsa Péterrel száll versenybe Hevesi István, aki viszont ezúttal csapaton belülről is kap egy márkatársat, hiszen a Ladától búcsúzó Vizelli Károly ezúttal egy EVO IX-es Mitsubishit küld harcba. A nyíregyházi kitérő után állandó társával zárja az idei murva szezont Kerék Balázs, az R3-as Citroen viszont új ruhában várja idén a Mikulást. A csapat egyetlen tereprali autójával hazai közönség előtt versenyezhet ifjabb Fekete László és édesapja, Fekete László. A veszprémi illetőségű apa-fia páros a csapat Nissan Quashqai versenyautójával száll harcba.

„Nekünk idén egy kicsit hamarabb jött a Mikulás, hiszen a srácokkal a versenyt megelőzően egy pár napot Dubai-ban töltöttünk.” – jegyezte meg Korda Erik a verseny előtt. „Most viszont egyből fejest ugrunk a mélyvízbe, hiszen az előttünk álló hétvégén hat autóval szállunk versenybe. Nagy örömmel köszöntöm ismét csapatunknál Cseh Vilit, aki két év után tér vissza hozzánk, az aszfaltos Eger Rally után most a murván is kipróbálja a Skodát. Az egyik legnagyobb újdonság Vizelli Karesz bemutatkozása az EVO IX-es Mitsubishivel, mindannyian izgatottan várjuk a a rajtot, de biztos vagyok benne, hogy Karcsi pillanatok alatt ráérez majd a Mitsubishire is. Kerék Balázs számára csak a dekor lesz új az autón, hiszen Őry Tomi Nyíregyházán nem tudott versenybe szállni, így ott Tóth Zsolt helyettesítette. Az állandóságot ezúttal Hevesi István és a Fekete család képviseli, Pisti a jó öreg Mitsubishivel, Schwarz-ék pedig a tereprali autónkkal támadnak. Mint minden versenyen úgy a Mikulás Rallyn is fontos az eredmény, de stopperóra szerepe ezúttal csak másodlagos, a legfontosabb, hogy versenyzőink élvezzék a verseny minden pillanatát, így minden párosunknak jó szórakozást és balesetmentes versenyt kívánok.”

A Korda Racing versenyzői a 23. Mikulás Rallyn:
#9 Cseh Vilmos/Kovács Zoltán – Skoda Fabia R5
#14 Hevesi István/Józsa Péter – Mitsubishi Lancer EVO VI
#15 Várkonyi Szabolcs/Várkonyi-Cser Mónika – Skoda Fabia R5
#23 Vizelli Károly/Vizelliné Jobbágy Éva – Mitsubishi Lancer EVO IX
#32 Kerék Balázs/Őry Tamás – Citroen DS3
#56 ifj. Fekete László/Fekete László – Nissan Quasqai

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, HERTZ – Mercur Rent a Car Kft, ENEOS Motorolaj – Szakál-Met-Al Kft., Lánchíd 19 Hotel, Verbis Kft., Blaora Kft., Corax-Bioner Kft., FEOL Kft., FKZ-Tools Kft, Raorg Translog Kft., BIO-EU Kft., Sztráda 92 Kft., Al Oliva Kft., Master Aid, Prémium Szerszámker Kft., Natur Tanya Kft., Ventil Kft., Young Kft., Régió-Center Kft., Iramko Trade Kft., BWS Belsőtér Belsőépítészeti Kft., VPT-Group Kft, Schwarzmüller, Úsovsko Kft., Busz-Plusz Kft., Kuhn Rakodástechnikai Kft., VIWA, Szerszámbróker Kft., Staplecare Kft., Abacus Invest Kft., Tibuktu Bt., Szakálfém Kft, Kuhn Földmunkagép Kft, Agria-Telecom Kft, HSI-Mátra Kft, Bartron’07 Kft, Penzz-Impex Kft, J-Trend Kft, HCZ Autó BT, Revo-Tec Kft, Renesis Kft, Ivanics Csoport, THEISS Kft

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ