Újdonságok az idei Rallylegend 2019-en!

Újdonságok az idei Rallylegend 2019-en!

MEGOSZTÁS

A 2019-es Rallylegend első lépései már július 24-én csütörtökön megtörténtek, ekkor indult meg a nevezés, amely szeptember 14-én szombatig tart.

NÉHÁNY VÁLTOZTATÁS ÉS ÚJDONSÁG AZ IDEI ÉVRE

A rendezvény, amelyet a Rallylegend csapata minden évben kínál a nézők számára, új és eredeti kezdeményezéseket mutat be, amelyek a rendezvény középpontjában álló maggal, a rallyval együtt épülnek és integrálódnak bele a programba.

Az idei év egyik újdonsága a Rallylegend Heritage, amely az 1982 előtt gyártott, Gruppe 1,2,3,4 és B csoportos eredeti járművek számára fenntartott exkluzív verseny, korhű színezéssel és a jármű történetét igazoló dokumentumokkal. Harminc jármű vesz részt, köztük néhány nagy sportértékű rallyautó, amelyeket még soha nem láttak Olaszországban és San Marinóban.

Ezek az autók egy rövidebb távon és hét gyorsasági szakaszon versenyeznek csak, összesen 40 km-t a teljes 125 km-ből. Ez egy tipikus Regularity  verseny lesz zárt utakon, ahol az átlagsebességnek felesleges meghaladnia az 50 km / h sebességet. A Rallylegend Heritage járművek lépnek először a pályára, megelőzve a Legend Stars járműveit.

A három további kategória jelenti a Rallylegend fénypontját, amely a szokásos esti Rally Village rajtdobogós bemutatkozással kezdődik pénteken este 7-11 között. Szombaton a második nap ebéd után kezdődik, és tart sötétedésig. A harmadik nap, ami vasárnap október 13 reggel 10-tól délután kettőig tart, és a végén a pezsgőlocsolásos céldobogó a Rallyvillage-ben.

A másik adrenalinnal „tankolt” új esemény a „Legend Show”. ez egy igazi kihívás, amelyet húsz elit sofőr és a rallyban részt vevő járművek részére hírdettek meg.A csata október 10-én, csütörtökön este indul, közvetlenül a csapat bemutatója után.A pálya a két körforgalom között halad, közvetlenül a Rallylegend Village mellett, egy 350 méteres egyenes szakaszban. A verseny 20:30-kor kezdődik, ellentétes indulási pontokkal, így a két jármű egyidejűleg versenyezik, mindkét körforgalomban három kört hajtva egy irányba, majd további hármat ellentétes irányba. Két zsűri, egy-egy körforgalomban egy, értékeli a teljesítményt. A kieséses forma végeredménye nagy döntőt eredményez, amelyben a két „360°” bajnok mindkét irányba hat kör lefutásával harcol egymással. A versenyt díjkiosztó és zenés party követi a Rally Village-ben.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ