Újabb tereprali iskolát és tesztet tart a MAMS szakág

Újabb tereprali iskolát és tesztet tart a MAMS szakág

MEGOSZTÁS

A MAMS Tereprali ebben az esztendőben már számos tereprali sulit tartott, amely minden alkalommal szép létszámmal, és tanulni vágyó fiatalok részvételével zajlott. A szervezők mostanra egy igazi különlegességgel is készülnek: az esemény útvonala a Rally Hungary egyik gyorsasági szakaszáról nyílik majd.

A szervezett oktatást és utánpótlásképzést megálmodó Garamvölgyi Zoltán szerint nem csupán ez az egyetlen különlegesség:

„A terepviszonyok nagyban hasonlítanak a gyulai pályához. Ugyan ez a környék dimbes-dombos, de többféle talajszerkezettel, változatos útminőséggel, gyönyörű panorámával van megáldva, és a szerviz parkunk is impozáns lesz: egy steak marhafarmon verünk sátrat. Már péntek délutántól megindul itt az élet, és egészen vasárnapig lehet kiélvezni azt a különleges karikát, amely közelében hamarosan a Rally Hungary is száguldozni fog. A farmon a szállás csak „terepralisan” megoldott, tehát aki szeretne itt aludni, az hozzon sátrat vagy matracot, de a közelben több remek panzió és egy vadászház is van – én inkább azokat javasolnám.

A csapatépítést sem hanyagoljuk el: pénteken és szombaton este speciális, marhából készült ételeket sütnek majd nekünk. Egyébként ebben a térségben még rengeteg potenciál rejlik, így azt sem tartom kizártnak, hogy valamikor a közeljövőben egy versenyt is elhozunk ide. Velünk lesz az FRT lengéscsillapítók atyja, Ferenc József, akinek innen is szeretném megköszönni a sok segítséget, és azt, hogy felhívta a figyelmünket erre a remek helyszínre. József segíteni fog beállítani a lengéscsillapítókat, sőt a Can Am-nél használatos verseny gátlók is lesznek nála, így aki akarja, az akár ki is próbálhatja majd őket. Érdemes több napra jönni, már csak az almavásár, a remek steak húsok, és a helyiek motorsportos lelkesedése miatt is. Sok motoros és quados már megneszelte a érkezésünket, ezért remek tesztre/sulira számítok!” – zárta mondandóját Garamvölgyi Zoltán, a MAMS Tereprali szakágának első embere.

A tesztről további információk hamarosan elérhetőek lesznek a MAMS Tereprali Facebook oldalán.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ