Továbbra is a szakmai hozzáértést hiányolják

Továbbra is a szakmai hozzáértést hiányolják

MEGOSZTÁS

Két párosuk kivételével ott volt a Széchényi Téren kialakított célceremónián a Horváth Rallye Ase csapata. Boldogságmámorban úszva megszerezték életük első apa-fia győzelmet a Peugeot Kupában.

„Az egyik szemem sír, a másik nevet! Az év eleje óta mondom, hátha valaki meghallja, hogy a versenyrendezésben a szakmai tudás nagyon hiányos. Itt a rendező nagyon próbálkozott, de azt gondolom, egy ilyen múltú rendezvényen nagyon elmarad a korábbi évek rendezéseitől. Az etap idők eszméletlenül botrányosak voltak, nem lehet így versenyt rendezni, hogy vagy odaérsz, vagy kikésel, vagy a hétköznapokban közlekedőket veszélyezteted. Mindenhová rohanni kell majd, ha megérkeztél ott állsz perceket, órákat, hogy valami történjen. De hogy ne csak rossz véleményt mondjak, a felügyelőtestület a hétvége folyamán többször is jó döntéseket hozott” – értékelte a versenyt Németh 16V Péter, majd mesélt picit a versenyzőikről is. „Rally3-ban mindenki hozta, amit vártam tőle. Rácz Gabiék kategória másodikok és abszolút negyedikek lettek, míg a nagy ellenfelük Borza Balázsék kategória negyedik és abszolút nyolcadik helyen zártak. Buris Józsiék kategória másodikok lettek. Pazaurek Attiláék sajnos idő előtt műszaki probléma miatt feladták a versenyt. Az előfutóink Kovács Roland és Luczó János nagyon látványosak és körültekintőek voltak, ezt is kértem tőlük. Mitropa Clubban Matics Misi második lett, ahogyan az ORC-ben is, bár a Michelin gumik miatt pontot nem kap az itthoni bajnokságban. Hevesi Norbiéknak felrobbant a motorjuk, ezért ők is idő előtt fejezték be a versenyt. Peugeot Kupában két Horváth Rallye Ase versenyző is ott állhatott a képzeletbeli pódiumot, hiszen Bertalan Marci harmadik lett, Németh 8V Péter és én pedig megnyertük a Mecsek Rallye-t. A boldogságunk elmondhatatlan, hiszen számos kategória első helyét szereztük meg, a CEZ 2WD, a Mitropa 2WD és az ORB 2WD-ben és RC4-ben másodikak lettünk. Büszke vagyok Petire és az egész csapatra. Folytatás július közepén Egerben, ahol az ORB3-as fiúk újra belecsapnak a közepébe.”

Köszönjük Partnereinknek: Anlamada Motors Kft., Alba Liaton Kft., Euro-Duplex Kft., Pannon Led Kft., Rother.hu Kft., Árva Bt., Túze Kft., Hidvégi László Péter EV., Nestro Kft., Garancia-Sped Kft., R-Agrikol Kft., Markomp Kft., Invu, Komprádor Kft., Vikom-Trans Kft., Wooden Projects Kft., Invicem-Vel Kft., Ikan Kft., Kereken Oil Kft., “BRAUN” Kft., Prior Cash Kft., Sztráda 92 Kft., K.B.T. Hungary Dekor Kft., Kiss László EV., Combit Zrt., Alpha Steam-Co Kft., Zenit-Rent SDTI Kft., Nardon Kft., Haty Szerviz Kft., Hud-Hor Kft., Hudráné Horváth Adrienn, Grünkon Kft., Sipos Shoes Kft., Grünwald Casa Leather Kft., ZsZs Leather Shoes Kft., Wolf Distribution Kft., From-To Hungary Kft., Híröstech Kft., Asian Workforce Kft., Szántó és Fia Kft., WORKX Kft., Dynamic Way Kft., Accounting Energy Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ