Tovább növelte előnyét Luigi a Lotus Cup Eastern Europe-on

Tovább növelte előnyét Luigi a Lotus Cup Eastern Europe-on

MEGOSZTÁS

Luigi_sr1

Tovább növelte előnyét Luigi a Lotus Cup Eastern Europe-on

Salzburgringen rendezték a Lotus Cup Eastern Europe idei harmadik versenyhétvégéjét.

Luigi kategóriája élén érkezett a festői környezetben található pályára, ahol a két futam különböző időjárási körülmények között zajlott:

Luigi_sr2

– Nagyon élveztem ezt a hétvégét is – mondta el Luigi -, csak úgy, mint az előzők, nagy csatákat és szoros befutókat hozott. Most mentem először a pályán, ráadásul rögtön esőben, de mégsem volt ismeretlen az aszfaltcsík, ugyanis szimulátoron ismerkedtem vele a hétvége előtt, ebben nagy segítségemre volt a G-Force Labs szimulátoros csapata,

 Kiss József és Tenke Tamás, ezúton is köszönöm nekik!

Luigi_sr3

Az első futamon Luigi kategóriája első, összetett harmadik helyen végzett, míg a már száraz második futamon egy helyezéssel hátrébb, összetett negyedik, kategória második lett.

– Bernula Istvánnal nagy küzdelem volt ezen a hétvégén is, s mivel egyszer én végeztem előtte, majd ő én előttem, úgy tudtam két ponttal többet szerezni nála, hogy mindkét futamban enyém volt a leggyorsabb kör. Sokkal így nemnőtt az előnyöm a tabellán, de picit azért mégis, és most is keményen meg kellett harcolni érte.

Luigi_sr4

– A Lotus jól működött, köszönet érte a GFS Racing csapatának, eredményes, jó hétvége volt, de most már előre tekintünk, a következő versenyre, ami július 20-21-én, tehát jövőhét végén a Slovákia Ringen lesz, erre szintén a szimulátorban készülök. 

LUIGI MOTORSPORT

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ