Toto Wolff, az F1 pszichológusa

Toto Wolff, az F1 pszichológusa

MEGOSZTÁS

Toto Wolff, az F1 pszichológusa

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely hemzseg a Hungaroringen született anyagokkal: a címlapon Toto Wolff-fal, aki exkluzív mélyinterjúban árul el eddig nem ismert részleteket a Mercedesről és saját életéből.

Amikor 2013 elején az autósportban mozgolódó befektetőből a Mercedes csapatfőnökévé lépett elő, kevesen mertek volna fogadni arra, hogy Toto Wolff világraszóló sikerek kovácsa lesz az Formula-1-ben. Pedig az lett, ráadásul mindezt teljesen egyedi menedzsmentfilozófiával érte el: az AFM a Magyar Nagydíjon exkluzív interjú keretein belül faggatta az osztrákot, akinél nagyobb figyelmet egyetlen más szakvezető sem fordít a dolgok emberi oldalára, ennek pedig alighanem kulcsszerepe van abban, hogy csapata immár hatodik évében robog ellenállhatatlanul a bajnoki címek felé.

De a legfelkapottabb csapatfőnök mellett a még mindig a népszerűségi listák élén tanyázó pilótával is összeültünk a Hungaroringen. Kimi Raikkönen már hosszú évek óta a mezőny rangidőse, jövőre pedig minden valószínűség szerint a nagydíjrészvételi rekordot is megdönti, ám a versenyzés élvezete továbbra is a sportban tartja. Mi több, már szinte egy felolvadt Jégemberrel találkoztunk, aki már koránt sem egyszavas válaszokat ad, és könnyedén elbeszélgethettünk vele a finn-magyar nyelvrokonságról, a családi idillről és az Alfa Romeóról is.

További témák a lapból:

– Lando Norris, az új Hamilton, Alonso és Ricciardo egy személyben?
– A Storey-sztori, avagy a Haas és a Rich Energy balhéjának háttere
– Brit, Német és Magyar Nagydíj versenyriport
– Mitől áll meg? – az F1-es autók fékeinek rejtelmei
– Évforduló: Frank Williams 50 éve az F1-ben
– Együtt nevettünk Hülkenberggel és Ricciardóval
– Bemutatjuk a Renault magyar minőségellenőrét
– Pályaspecialisták, akik verhetetlenek egy helyszínen
– Gabriele Tarquini kipróbálta a WRC-t
– Kimászhat-e Rossi az eddigi legnagyobb gödörből?
– Veszprém Rali: Bútor váratlan győzelme
– Elektromos túrakupé: Bentley EXP 100 GT
– Egy lány – egy autó: Lili és a BMW

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ