A Tomracing gyorsasági motorversenyzői a Magyar Kupán

A Tomracing gyorsasági motorversenyzői a Magyar Kupán

MEGOSZTÁS

 

Csütörtökön a MAMS Magyar Kupa és Országos Bajnokság összevont fordulóján járt a Tomracing Motorsport csapata. A Pannónia-ringen Babonics Márk és Érsek Dániel is népes mezőnyben motorozhatott, és értékes tapasztalatokkal gyarapodott.

Babonics Márk, 15 évesen versenyzői pályafutása első 600-as szezonját, míg Érsek Dániel első versenyszezonját teljesíti. Ebből adódóan a fiúknak sokat kell még tanulniuk, de a kezdeti nehézségek ellenére jó úton haladnak.

„A srácoknak nehezen indult a reggeli edzés, másodszor voltak a Pannóniaring aszfaltcsíkján és még fel kellett venni a ritmust. A kezdeti nehézségek után sikerült gyorsulni a fiúknak, és az időmérő edzésen Márk az összetett 18., míg Dani a 28. helyet szerezte meg a közel negyvenfős mezőnyben. A versenyen tovább tudtak javulni pilótáink, szoros csatában Babonics Márk a 11., míg Érsek Dániel 15. pozíciójában zárta a Magyar kupa futamot. Mindketten elégedettek az eredménnyel, várják az újabb versenyeket és teszteket a további fejlődés érdekében.” – vont mérleget a versenynap után Biel Richárd, a Tomracing Motorsport Team csapatvezetője.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ